Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram Chrissy Teigen

‘In LA grillen ze dat op de barbecue’, klinkt het bij het topmodel.

Brrr: Chrissy Teigen at placenta op na bevalling van zoontje Miles

Chloë Foubert

Chrissy Teigen is een open boek als het op haar privéleven aankomt, en dat weten haar fans enorm te appreciëren. Toch deed het topmodel in een recent interview een wel heel intieme onthulling: na de geboorte van haar tweede kind at ze de placenta op. En daar had ze zo haar eigen redenen voor…


Of het nu via Instagram is of via Twitter, Chrissy (32) deelt maar wat graag details over haar persoonlijke leven en draait haar hand er dan ook niet voor om om taboes te doorbreken. Van een foto waarop ze in kraamverband voor de camera poseert tot haar post-baby body: we’ve seen it all. Toch wist Chrissy ons nog met verstomming te slaan toen ze in een recent interview met de ‘CBS Sunday Morning’ even doodleuk vertelde dat ze na de bevalling van haar tweede spruit de placenta opat. Na de geboorte van Luna, haar eerste kindje, kampte het topmodel met een postnatale depressie, en dat wilde ze koste wat het kost vermijden bij de komst van haar zoontje Miles.

‘In LA grillen ze dat op de barbecue’


Hoewel dat bij ons meteen huiveringwekkende beelden oproept, lijkt het in Los Angeles geen uitzondering meer te zijn. ‘Is dat zo gek dan?’, reageerde Chrissy toen ze merkte dat ook interviewster Rita Braver even niet wist wat te zeggen. ‘In Los Angeles is dat heel normaal hoor, daar grillen ze het zelfs op de barbecue. Je mag wel een stukje van mij proeven hoor’, grapte het model vervolgens. Het eten van de placenta zou dan ook de ijzer- en hormonenbalans herstellen en de moeder zo beschermen tegen postnatale depressies. Daarnaast zou het ook de borstvoeding stimuleren, al is er nog steeds geen sluitend wetenschappelijk bewijs van die beweringen.

Ook over haar gewicht maakt Chrissy Teigen zich niet langer zorgen. ‘Ik verkies gelukkig te zijn en lekker kunnen eten boven er goed uitzien in een badpak. Zolang ik maar gezond blijf’, aldus Teigen.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '