https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© instagram @chrissyteigen

Het model beviel afgelopen mei nog van een zoontje.

Chrissy Teigen geeft fan die vraagt of ze opnieuw zwanger is lik op stuk

Herlinde Matthys

Chrissy Teigen beviel pas een aantal maanden geleden van een zoontje, maar het model straalde op de Emmy Awards aan de zijde van haar hubby John Legend. Toch kon een fan het niet laten om te vragen of ze opnieuw zwanger was.


Chrissy Teigen zette in mei een zoontje op de wereld, haar tweede kindje met hubby John Legend. Zoals elke vrouw heeft het supermodel haar pre-baby-body niet onmiddellijk na de bevalling terug. Ze postte onlangs doodeerlijk op haar Instagrampagina dat ze daar onzeker over is, maar dat ze haar daar niet over schaamt en haar lijf al zeker niet wil wegstoppen.

Chrissy en hubby John genoten afgelopen maandagavond van een date-avond op de Emmy’s en ze zagen er stralend uit op de rode loper. Chrissy droeg een prachtige, nauwaansluitende zilveren jurk en John koos een strak maatpak met een vlinderdas. Picture perfect! Toch vond een fan het nodig om aan Chrissy te vragen of ze weer in verwachting was. ‘Ik vraag dit met het grootst mogelijke respect, maar is Chrissy Teigen opnieuw zwanger?’ Alsof dat nog niet onbeschoft genoeg was, adresseerde de man de vraag rechtstreeks aan haar, want hij tagde de celebrity in zijn post.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Chrissy liet deze onbeleefde opmerking niet zomaar aan haar voorbijgaan. Ze staat bekend om haar geweldig gevoel voor humor en dat haalde ze dan ook boven om de man lik op stuk te geven. ‘Ik heb juist een baby gekregen’, schreef Chrissy op Twitter. ‘Maar dank je om zooooo respectvol te zijn.’

Haar comment kreeg onmiddellijk duizenden reacties en heel wat mensen staken het model ook een hart onder de riem. ‘Ik wou dat ik er zo goed uitzag vier maanden na mijn bevalling’, ‘Niks van aantrekken, je ziet er schitterend uit’ en ‘Sommige mannen hebben helaas nog steeds niet door hoe een vrouwelijk lichaam in elkaar zit’ waren maar enkele van de lieve berichtjes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content