Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

‘Iedereen die mij kent, weet dat ik sinds mijn 21ste maandelijks een zwangerschapstest doe.'

Chrissy Teigen vertelt opnieuw open en eerlijk over haar derde zwangerschap

Gisteren kondigden Chrissy Teigen en haar man John Legend aan dat ze samen een derde kindje verwachten. Niet veel later kreeg ze op Twitter de vraag of ze al zwanger was voor ze haar borstimplantaten liet verwijderen en niet veel later vertelde het model opnieuw erg open over het verhaal van haar derde zwangerschap.


Chrissy Teigen (34) is in het algemeen erg open op sociale media. In het verleden had het model nogal wat moeilijkheden om zwanger te worden en hier communiceerde ze steeds ontzettend eerlijk over. Haar eerste twee kinderen, Luna en Miles, kwamen op de wereld na een ivf-behandeling en nu vertelt Teigen over haar derde zwangerschap op Twitter.

Derde kindje voor Chrissy Teigen en John Legend


Gisteren maakten het model en haar man John Legend via een videoclip bekend dat ze samen een derde kindje verwachten. Zo zie je in de clip van ‘Wild’ op het einde haar zwangere buik. Toch waren er hier en daar nog twijfels, maar daar maakte Chrissy komaf mee door het nieuws zelf te bevestigen via haar Instagram Stories.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niet veel later kreeg ze van een fan de vraag of ze – gezien hoe groot haar babybuikje nu al is – al zwanger was voor haar operatie. En Chrissy Teigen – zo eerlijk als ze is – deed vervolgens heel haar verhaal uit de doeken op Twitter. Zo deed het model en zwangerschapstest voor haar operatie en die bleek uiteindelijk negatief te zijn. Een paar weken nadat ze haar implantaten liet verwijderen, deed ze een positieve test. ‘Iedereen die mij kent, weet dat ik sinds mijn 21ste maandelijks een zwangerschapstest doe. Het is raar, ik weet het. Het was gewoon altijd al mijn droom om een plusje te zien staan. Nu was het eindelijk zover.’

https://www.instagram.com/p/CD5cUhYgWHT/?igshid=er64y404l30

‘Alleen was ik nu niet teleurgesteld’, gaat Chrissy verder op Twitter. ‘Ik was doodsbang, want ik was vrij zeker dat zo’n operatie niet mag als je zwanger bent. We hoopten vurig dat alles in orde zou zijn en gingen met een bang hartje naar onze afspraak. Zonder de operatie dacht ik al dat ik niet op de natuurlijke manier zwanger kon worden, dus ik had niet veel hoop. Maar het blijkt waar te zijn wat ze soms zeggen. Wanneer je stopt met het proberen, kan het leven je soms verrassen.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '