https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © getty

Het celebkoppel heeft al een driejarig dochtertje Kulture Kiari.

Cardi B en Offset verwachten hun tweede kindje samen

Herlinde Matthys

Cardi B (28) is zwanger van haar tweede kindje samen met rapper Offset (29). De zangeres maakte het goede nieuws bekend door te pronken met haar bolle babybuikje op het podium van de BET Awards.


Het voordeel aan de pandemie is dat je door een gebrek aan of vermindering van sociale activiteiten en events bepaalde dingen langer dan gewoonlijk geheim kan houden, een zwangerschap bijvoorbeeld. Cardi B verraste zo afgelopen weekend haar fans door tijdens de BET Awards met haar bolle babybuikje op te duiken op het podium. Ze zong een liedje mee met haar man Offset en zijn band Migos, maar stal volledig de show met haar nauwaansluitend pakje dat de nadruk legde op haar bolle buikje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zwangere torso


Cardi B en Offset hebben samen al een dochtertje Kulture Kiari die over enkele weken drie jaar wordt. Daarnaast heeft Offset nog een dochter Kalea (6) en twee zonen Kody (6) en Jordan (11) uit vorige relaties. Het celebkoppel stapte in 2017 in het huwelijksbootje. Vorig jaar leek het er even op dat ze uit elkaar zouden gaan. De rapster zou de scheiding aangevraagd hebben omdat Offset haar meerdere malen had bedrogen. Ondertussen lijkt alles weer koek en ei tussen de twee en breiden ze hun gezinnetje binnenkort uit met baby nummer twee.

Wie het optreden zou gemist hebben, kan op Cardi’s Instagrampagina een mooie foto spotten van de zwangere rapster. Daarop zie je hoe ze haar tweede zwangerschap liet vereeuwigen door een kleien afdruk van haar prachtige, zwangere torso te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Cardi B (@iamcardib)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat celebs wensten het koppel via sociale media veel geluk met de komst van de baby. ‘Nog een engel’, schreef Selena Gomez. ‘Gefeliciteerd’, typten onder meer dj Khaled en Khloé Kardashian. En Lizzo reageerde enthousiast met enkele hartjes. Het kiekje verzamelde ondertussen ook al meer dan acht miljoen likes.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content