Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

ZIEN: ‘Breaking Bad’-acteur Aaron Paul en echtgenote Lauren verwelkomen eerste kindje

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

2018 kan nu al niet meer stuk voor Aaron Paul. De 38-jarige ‘Breaking Bad’-acteur verwelkomde zonet zijn eerste kindje met echtgenote Lauren Parsekian (31). De naam van de kleine spruit is voorlopig niet bekend.


‘Mijn hart’, schreef Paul (38) bij onderstaande foto van een babyvoetje op Instagram. Het voetje behoort toe aan zijn eerste kindje, een meisje.

Echtgenote Lauren toonde de wereld meer dan alleen een voetje. ‘Er zijn geen woorden die ooit zullen kunnen uitleggen wat er net gebeurde met mijn hart’, schreef Pauls echtgenote. Paul noch Parsekian verklapten de naam van hun kersverse dochter.

Samen tegen pesten


De ‘Breaking Bad‘-acteur en zijn wederhelft ontmoetten elkaar in 2011 op muziekfestival Coachella in Indio (Californië). Op 1 januari 2012 verloofden ze zich in Parijs. Een jaar later gaf het koppel elkaar het jawoord tijdens een groot feest in het Californische Malibu, waar onder meer Foster the People en John Mayer enkele nummers brachten.

Aaron en Lauren zetten zich samen in voor The Kind Campaign, een goed doel dat ze oprichtten om pesten de wereld uit te helpen. Parsekian, een regisseuse, maakte er zelfs de documentaire ‘Finding Kind’ over om de problematiek onder de aandacht te brengen. In september vorig jaar kondigde het koppel op Instagram aan dat ze een eerste kindje verwachtten.

Nog meer babynieuws uit Hollywood: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '