Home celebs OOH: ‘Breaking Bad’-baby op komst

OOH: ‘Breaking Bad’-baby op komst

Hoera!

Photo News

Aaron Paul (38) uit ‘Breaking Bad’ en zijn vrouw Lauren Parsekian (30) verwachten hun eerste kindje samen. Ze maakten het nieuws bekend via Instagram.

Aaron Paul heeft, in tegenstelling tot zijn personage Jesse Pinkman uit de succesvolle serie ‘Breaking Bad’, alles in zijn privéleven wel mooi voor elkaar. Hij is gelukkig getrouwd met de prachtige actrice Lauren en de twee verwachten nu hun eerste baby samen.

Babybuikje

Aaron maakte het nieuws wereldbekend via Instagram. Hij postte een foto van zijn zwangere vrouw en schreef daaronder: ‘Hallo iedereen, kijk wat ik gedaan heb. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe enthousiast ik ben met deze kleine spruit in ons leven.’ Op de foto zie je duidelijk dat Lauren een klein babybuikje heeft.

Babymoon

Lauren plaatste op haar beurt ook een mooie foto op haar sociale media. Ze postte een foto van Aaron en zichzelf als kind, met daaronder de eerste echo van de baby. Cute! Het koppel vierde dit goede nieuws al op vakantie in IJsland. De prachtige babymoon was misschien wel de laatste vakantie met enkel hun tweetjes.

Coachella

Aaron en Lauren leerden elkaar zes jaar geleden kennen op het muziekfestival Coachella. Op 1 januari 2012 vroeg hij haar ten huwelijk in Parijs en een jaar later trouwden ze op een ranch in Malibu.

Oh hi 🐣👶🏼👋🏼!

A post shared by Lauren Paul (@laurenpaul8) on


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.