Home celebs Kim Kardashian verklapte net de naam van haar dochtertje op Twitter

Kim Kardashian verklapte net de naam van haar dochtertje op Twitter

De Louis Vuitton-print die Kim gisteren postte was dan toch geen hint.

Kim Kardashian
© Instagram @kimkardashian

Er werd de laatste dagen volop gegokt, maar de naam die Kim Kardashian en Kanye West uiteindelijk kozen voor hun derde kindje hebben wij nergens zien voorbijkomen. Kim liet zonet op Twitter weten dat hun dochtertje Chicago West heet.

Elle, Eve, Louise: de opties voor Kimye’s derde kindje waren eindeloos, als je ‘t internet mocht geloven. Kim beëindigde alle discussies zonet door de naam van haar dochtertje te posten op Twitter. De link in de tweet leidt naar een online geboortekaartje op Kims website. Daar lezen we dat Chicago geboren werd op 15 januari om 12u47 ‘s nachts en dat ze toen zo’n 3,5 kilogram woog.

De baby zou vernoemd zijn naar de stad waar Kanye West opgroeide, aldus TMZ. Wests nummer ‘Homecoming’ gaat ook over zijn geboortestad, waar zijn hart duidelijk nog steeds ligt. De entertainmentwebsite schrijft ook dat Kanye de baby al het koosnaampje ‘Chi’ (uitgesproken als het Engelse ‘shy’) gaf.

Donderdag postte Kim nog een foto van de iconische Louis Vuitton-print op Instagram, wat fans interpreteerden als een hint naar de naam van haar baby. Dat blijkt nu dus niet zo te zijn.

Meer babygeluk:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.