https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © PHOTO NEWS

Volgens de bookies wordt het een...

Bookmakers zijn zo zeker van het geslacht van Harry & Meghans baby dat er niet langer op gegokt kan worden

Bookmakers zijn zo zeker van het geslacht van prins Harry en Meghan Markles eerste kindje dat er niet langer op gegokt kan worden. Wat de naam betreft, worden er nog wel weddenschappen aangenomen, maar ook daar hebben de bookies amper nog hun twijfels over.


Voor zij die het afgelopen halfjaar onder een steen leefden: prins Harry (34) en Meghan Markle (37) verwachten komende lente hun eerste kindje.

Zoals dat gaat bij royals, wordt de exacte datum waarop de mama in spe is uitgerekend, nooit bekendgemaakt door het hof in kwestie. Royaltywatchers menen echter te weten dat Meghan eind maart of begin april zou bevallen.

meghan markle

Ook het geslacht wordt nooit op voorhand onthuld. Sterker nog: ook Harry en Meghan weten tot aan de geboorte niet of hun baby een jongen of meisje is.

Dochter met de naam Diana?


Toch wordt er duchtig op het geslacht van de ongeboren royal baby gegokt. Tot voor kort dan toch, want de bookmakers zouden zo overtuigd zijn dat de voormalige actrice straks van een dochter bevalt, dat alle weddenschappen zijn opgeschort.

Volgens diezelfde bookmakers is de kans groot dat Harry zijn dochter naar zijn overleden moeder zal noemen. Diana is namelijk de populairste naam wat de weddenschappen betreft.

Indien de roodharige prins zijn dochter Diana zou dopen, zou dit het ultieme eerbetoon zijn aan zijn moeder die in augustus 1997 het leven liet tijdens een auto-ongeluk in Parijs.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content