Home celebs Bevalt Meghan Markle vroeger van haar royal baby dan verwacht?

Bevalt Meghan Markle vroeger van haar royal baby dan verwacht?

Prins Harry's echtgenote gaf fans een update over haar zwangerschap tijdens een familie-uitje.

meghan markle
© Isopix

Het duurt niet lang meer voor prins Harry (34) en Meghan Markle (37) zich ouders mogen noemen. Dat wist de hertogin van Sussex zelf te vertellen tijdens een kort gesprek met fans die ze ontmoette nadat de Britse koninklijke familie de jaarlijkse kerstmis bijwoonde in de kerk van St. Mary Magdalene in Sandringham.

‘De hertog en hertogin van Sussex zijn bijzonder blij te kunnen aankondigen dat de hertogin een kindje verwacht in de lente van 2019’, tweette @KensingtonRoyal, het officiële Twitteraccount van het Britse hof, in oktober.

Zoals dat gaat bij royals wordt de exacte datum waarop de mama in spe is uitgerekend nooit vermeld.

De lente loopt 3 maanden lang, van 21 maart tot 21 juni, maar dat weerhoudt fans er niet van om naar Meghans bevallingsdatum te raden.

Zo beweerde een fanaccount op Twitter in oktober nog dat Meghan en Harry’s baby hoogstwaarschijnlijk in april het levenslicht zal zien nadat de hertogin van Sussex gespot werd met een welbepaalde ring.

‘We zijn er bijna’

Al lijkt het er nu op dat Meghan weleens eerder moeder zou kunnen worden. Na de kerstmis, die de Britse koninklijke familie naar jaarlijkse traditie op 25 december bijwoont in de kerk van St. Mary Magdalene in Sandringham, namen de royals de tijd om een praatje te slaan met de horde fans die buiten te wachten stond.

Eén van hen was Karen Anvil. Ze feliciteerde Meghan met haar zwangerschap, waarop de voormalige actrice zou hebben gerepliceerd met: ‘We kijken er heel erg naar uit. We zijn er bijna’. Zou het kunnen dat Meghan al in haar derde trimester zit en dus toch al in maart zal bevallen?

Meghan straalde en legde instinctief haar hand op haar buik. Zo lief!

‘”Geniet van elk moment, moeder zijn is fantastisch”, zei ik haar’, liet Anvil door E! News optekenen. ‘Ze was zo oprecht en deed haar plicht als royal door iedereen te begroeten en handen te schudden’, aldus de fan.

‘Maar toen ik haar naar de baby vroeg, veranderde ze volledig. Ze straalde en legde instinctief haar hand op haar buik. Zo lief.’

meghan markle

Vlnr.: prins Charles, prins William, Kate Middleton, Meghan Markle en prins Harry.

Welke ruzie?

Meghan en schoonzus Kate Middleton (36) maakten trouwens van het familie-uitje gebruik om de roddels in de kiem te smoren dat de twee niet zouden overeen komen. De schoonzussen leken dinsdag bijzonder close terwijl ze al lachend en pratend richting de kerk liepen.

meghan markle

Kate Middleton en Meghan Markle op weg naar de kerstmis in de kerk van St. Mary Magdalene in Sandringham op 25 december 2018.

Kate droeg een wijnrode mantel van Catherine Walker met een bijpassende clutch van Mulberry en pumps van Gianvito Rossi. Haar oorbellen vond ze bij Asprey en haar hoed bij Jane Taylor.

Meghan opteerde voor een volledige look van goede vriendin Victoria Beckham. Haar hoed is van Awon Golding en haar halsketting werd ontworpen door de Amerikaanse Jennifer Meyer, beter bekend als de ex-echtgenote van ‘Spiderman’-acteur Tobey Maguire.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.