https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: verklapte prins Charles zonet de favoriete babynamen van prins Harry en...

ZIEN: verklapte prins Charles zonet de favoriete babynamen van prins Harry en Meghan Markle?

© PHOTO NEWS

Voor de bookmakers blijft het gissen tot Meghan Markle (37) bevalt, maar (schoon)papa prins Charles (70) meent te weten wat de favoriete babynamen van de hertog en hertogin van Sussex zijn. Of zet hij ons met opzet op het verkeerde been?

Afgelopen donderdag was prins Charles te gast op de Australische ambassade in Londen. Ter ere van zijn 70ste verjaardag werd er een portret van prins William en Harry‘s vader onthuld, waarna Charles een speech gaf.

Toen hij iedereen had bedankt, sloot de Britse kroonprins af met een woordje over de recente tournee van prins Harry (34) en Meghan Markle (37) door Australië.

Kylie of Edna?

‘Mijn zoon Harry vertelde me dat hij en zijn vrouw tijdens hun recente tournee door Australië talloze doordachte suggesties ontvingen voor de naam van hun aanstaande baby’, aldus Charles. ‘Even tussen ons, ik vermoed dat Kylie en Shane het tot de shortlist gaan maken.’

Harry en Meghan kregen heel wat suggesties voor de naam van hun baby tijdens hun tournee door Australië.

‘Maar, dames en heren, reken er niet op’, ging de opa in spe verder. ‘Het kan ook zomaar Edna of Les worden.’ In de zaal zat Australisch acteur, komiek en schrijver Barry Humphries, bekend van zijn alter ego’s Dame Edna Everage en Sir Les Patterson.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het lijkt ons dat prins Charles er een gezonde dosis Britse humor op nahoudt en we achten de kans dan ook klein dat Harry en Meghan hun eerste kindje naar Kylie Minogue zouden vernoemen.

Naar aloude traditie zal het geslacht van de baby zowel voor de wereld als voor de ouders in spe een goed bewaard geheim blijven tot aan de geboorte. Dat maakt het voor bookmakers natuurlijk heel wat moeilijker om juist te gokken. Voorlopig zijn AliceArthurPhilipVictoria en uiteraard Diana de grootste kanshebbers.

Nog meer Harry & Meghan: