Home celebs AHA: daarom draagt Meghan Markle tijdens haar zwangerschap wél korte jurkjes

AHA: daarom draagt Meghan Markle tijdens haar zwangerschap wél korte jurkjes

Slim gezien van de hertogin van Sussex!

baby
© PHOTO NEWS

Sinds Meghan Markle (37) officieel tot de Britse royals behoort, zijn er heel wat leefregels bijgekomen voor de voormalige actrice. Ook wat haar koninklijke garderobe betreft. Jurkjes die té kort en té sexy zijn, laat de hertogin van Sussex dan ook beter in de kast hangen. Al zal ze die regel tijdens haar zwangerschap hoogstwaarschijnlijk negeren.

Terwijl Meghan Markle in het verleden regelmatig in een sexy zwarte jurk verscheen, is het nu gebruikelijk dat de hertogin van Sussex zich conservatief kleedt. Dat betekent dat ze over het algemeen jurkjes tot op of net over de knie moet dragen. Toch verschijnt de mommy to be sinds de aankondiging van haar zwangerschap steeds meer in korte jurkjes, en daar schuilt wel degelijk een reden achter.

Optisch slanker

Dat het lichaam van een zwangere vrouw sterk evolueert tijdens een zwangerschap, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Vrouwen die steevast in aansluitende jurken schitterden, moeten plots ruimte maken in hun garderobe voor iets ruimere kledij. Vooral rond de middel dan. Meghan Markle kiest dan ook resoluut voor kortere jurkjes, opdat haar prachtige benen nu in de spotlight zouden staan. Zo leidt ze niet alleen de aandacht af van haar bolle buikje, maar lijkt ze ook nog eens optisch slanker. Een trucje dat ook Kate Middleton hanteerde. Zij verscheen tijdens haar zwangerschap van de kleine prins Louis regelmatig in een jurkje tot net boven de knie.

Gelukkig verschijnt Meghan Markle tijdens avondfeestjes ook regelmatig in lange galajurken die wel aansluitend zijn. Zo zien we dat schattige bolle buikje toch nog langzaam groter en groter worden! 😉

Lees ook: