Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De vonk tussen 'Familie-'personages Guido en Emma sloeg dus ook in het echt over.

BEVESTIGD: Bab Buelens en Vincent Banic zijn een koppel

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

We maakten eerder deze week al een klein vreugdesprongetje toen een wel heel vriendschappelijke foto van Bab Buelens (25) en Vincent Banic (31) op Instagram verscheen. Er werd op dat moment – en ook in het verleden – al gespeculeerd dat de twee een koppel zouden zijn. Gisteren bevestigde de actrice dat gerucht bij Qmusic.


Tijdens het radioprogramma van Jolien Roets vertelde Bab het nieuws in het Q-Beach House. De twee zijn al langer vriendinnen, dus het nieuws was voor Jolien geen verrassing. Ook wij hadden het al zien aankomen. Bab en Vincent speelden een koppel in ‘Familie’, en de vonk tussen Guido en Emma sloeg uiteindelijk ook in het echt over.

Toch liet het koppel in het verleden meermaals duidelijk weten dat ze geen gevoelens hadden voor elkaar: ‘Het is inderdaad zo dat veel kijkers denken dat er meer aan de hand is tussen ons, maar we zijn gewoon héél goeie vrienden. Ik denk dat je zo’n beetje een parallel kan trekken tussen Danira & Kobe Ilsen en Vincent & mij. Ook Danira en Kobe zijn supergoeie vrienden en krijgen te maken met praatjes’, liet Bab toen vallen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '