Home celebs NOOO: Bab Buelens verlaat tv-serie ‘Familie’

NOOO: Bab Buelens verlaat tv-serie ‘Familie’

De actrice heeft al een nieuw project in het vooruitzicht.

© VTM

We voelden al langer dat er iets niet pluis was met Emma uit ‘Familie’, maar dat actrice Bab Buelens (25) de serie zou verlaten, hadden we niet zien aankomen. Toch liet de actrice in Dag Allemaal weten dat haar allerlaatste draaidag al achter de rug is.

De spanningen in de tv-serie ‘Familie’ lopen de laatste weken hoog op, en daar zit het personage Emma voor iets tussen. Emma, gespeeld door Bab Buelens, zal het programma binnenkort verlaten.

Hoewel Emma oorspronkelijk als gastrol bedoeld was, vertolkte Bab haar personage bijna vijf jaar. De makers en Bab zelf beslisten vorig jaar al dat Emma van het scherm moest verdwijnen. Bab: ‘In oktober heb ik met de bazen een gesprek gehad over hoe het nu verder moest, en zowel voor hen als voor mij was het duidelijk dat het goed was geweest. Ik ga iedereen heel hard missen, maar ik ben jong en het is goed dat ik nu de kans krijg om eindelijk weer andere dingen te gaan ontdekken. Ik ben dus ook heel excited.’

Bab heeft sinds kort een nieuwe vriend en kocht vorig jaar een appartement, maar weet voorlopig nog niet wat ze in de toekomst wil doen. Ze heeft wel al een mooi project in het vooruitzicht. ‘Als alles vlot gaat, ga ik in september samen met een vriendin een videoproject lanceren. Het worden YouTube-filmpjes voor jonge mensen, maar meer kan ik er nog niet over verklappen’, vertelt ze in Dag Allemaal.

Ook over de seizoensfinale van ‘Familie’ wilde ze nog niets verklappen. Nog even nagelbijten, dus!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.