Home celebs Zijn Vincent Banic en Bab Buelens in het echte leven een koppel?...

Zijn Vincent Banic en Bab Buelens in het echte leven een koppel? Deze foto lijkt te bewijzen van wel

De ‘Familie’-acteurs hebben het nieuws nog niet zelf bevestigd, maar hun reacties op de vele comments spreken voor zich.

VTM / Instagram

Voor Emma en Guido mocht het niet zijn in ‘Familie’, maar het lijkt erop dat Vincent Banic en Bab Buelens meer geluk hebben in de liefde dan hun personages uit de serie. Het lijkt er namelijk op dat de twee nu ook in het echte leven een koppel zijn.

Dat Vincent Banic en Bab Buelens het goed met elkaar kunnen vinden, is het al lang geweten. Al lijkt het erop dat er nu meer aan de hand is dan enkel en alleen vriendschap. Zowel Emma als Vincent hebben op Instagram elk dezelfde foto gepost en dit ook op hetzelfde moment. De foto’s kregen geen onderschrift met zich mee, maar hun antwoorden op de reacties zeggen alvast genoeg. Zo reageren ze met een hartje op alle felicitaties en krijgen vragen zoals ‘Zijn jullie echt samen?’ een like van de acteurs.

View this post on Instagram

A post shared by vincentbanic (@vincentbanic) on

‘Familie-fans’ gaan door het lint, want de timing van de bekendmaking is alvast opmerkelijk. Enkele weken geleden kregen de kijkers namelijk te zien hoe Emma (Bab) niet voor Guido (Vincent) koos, maar juist voor Lucas koos. Hoewel beide acteurs zich nog niet officieel uitgesproken hebben over hun relatie lijkt het er nu dus wel op dat de twee in het echte leven wel volledig voor elkaar kiezen.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.