Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

'Ze is de liefde van mijn leven.'

A$AP Rocky bevestigt dat hij een relatie heeft met Rihanna

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Geruchten doen al langer de ronde dat A$AP Rocky (32) samen is met Rihanna (33). De rapper bevestigde in een interview met GQ nu eindelijk dat hij een relatie heeft met de zangeres.


A$AP Rocky had een openhartig interview met GQ en daarin vertelde hij ook dat hij momenteel aan het daten is met niemand minder dan Rihanna. De artiest stond in 2013 in het voorprogramma van Rihanna’s Diamonds Wold Tour en geruchten doen sindsdien al de ronde dat de twee een item zijn. Ze werden ook al verschillende keren samen gespot, maar nu wordt het dus eindelijk officieel bevestigd. Hoelang de twee precies al een koppel zijn, lost de rapper niet, maar wel dat het grote liefde is. ‘Ze is de liefde van mijn leven‘, aldus A$AP.

Papa worden


‘Het voelt zoveel beter om in een relatie te zitten’, aldus Rocky in GQ. ‘Als je het weet, weet je het. Ze is de ware.’ De zangeres was ook een inspiratiebron voor zijn nieuwe muziek. Ze luistert ook naar zijn werk en geeft er haar ongezouten mening over. ‘Ik denk dat het belangrijk is dat je iemand hebt waarmee je die creatieve ideeën kan bespreken.’

A$AP Rocky vertelt zelfs dat hij klaar is om papa te worden. ‘Ik denk dat ik een ongelooflijke, uitzonderlijke en geweldige vader zou zijn. Ik zou ook een heel cool kind hebben.’ Met A$AP als papa en Rihanna als mama twijfelen wij daar ook geen seconde aan!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '