Home celebs Jason Derulo (31) is voor de allereerste keer papa geworden

Jason Derulo (31) is voor de allereerste keer papa geworden

Hij deelde een schattig filmpje op sociale media en verklapte ook de naam van zijn zoon.

jason derulo papa
© getty

Jason Derulo (31), zanger en TikTok-fenomeen, en zijn vriendin Jena Frumes verwelkomden vorige week hun allereerste kindje samen. Ze maakten dit goede nieuws nu bekend met een reeks foto’s én een filmpje op Instagram.

Jason Derulo‘s carrière zit de laatste tijd in de lift dankzij TikTok. De zanger scoort de ene na de andere hit en daar zitten de bijhorende dansjes op de filmpjesapp sowieso voor iets tussen. Ook op privévlak loopt het leven van de celeb op rolletjes, want hij werd voor de allereerste keer papa. Zijn vriendin, model Jena Frumes (26), beviel op 8 mei van een zoontje.

 Kleine koning

Jena deelde nu een reeks foto’s van haar eerste week als kersverse mama. We zien Jena en Jason in het ziekenhuis vlak na de geboorte en op enkele van die beelden vangen we natuurlijk ook een glimp op van de kleine spruit of kleine koning zoals ze hem zelf noemt. ‘Het leven nu heeft veel meer betekenis en ik ben zo dankbaar. Ik ben zo verliefd op dit kleine jongetje. Hij is alles waarvan ik nooit wist dat ik het nodig had.’

Jason vertelde onlangs in ‘The Drew Barrymore Show’ dat hij blij is dat het een jongetje is, want zijn broer en zus hebben allebei enkel dochtertjes. ‘Er zijn geen Derulo’s meer, dus ik moest het waarmaken, want iemand moet de naam verder dragen.’

Kort filmpje

Jason deelde dit goede nieuws natuurlijk ook met zijn volgers. Hij gooide een kort filmpje op TikTok en Instagram, dat uiteraard al miljoenen likes kreeg. Daarin zien we onder meer dat ze naar het ziekenhuis rijden, hoe de verpleegsters Jasons zoontje de eerste keer op zijn borst leggen en hoe hij babykleertjes aantrekt bij zijn kleine spruit. ‘De mooiste dag van mijn leven, ons zoontje naar huis brengen. Hij heeft zoveel geluk met zo een sterke, liefdevolle heldin van een mama’, aldus Jason.

Jason Derulo en Jena Frumes leerden elkaar vlak voor het uitbreken van de pandemie kennen in een fitnesscentrum. Ze hadden samen al twee honden en nu breiden ze hun gezinnetje dus uit met een eerste kindje. Jason verklapte ook de naam van hun kindje: Jason King Derulo.

Lees ook: