Home celebs HOERA: ‘Riverdale’-acteur KJ Apa wordt voor het eerst papa

HOERA: ‘Riverdale’-acteur KJ Apa wordt voor het eerst papa

Zijn 'Riverdale'-collega's waren er als de kippen bij om de 23-jarige acteur te feliciteren.

KJ Apa
© Getty Images

Heuglijk nieuws ten huize Apa-Berry! ‘Riverdale’-acteur KJ Apa (23) en zijn vriendin Clara Berry (27) verwachten hun eerste kindje. De Nieuw-Zeelandse acteur en het Franse model maakten het babynieuws eigenhandig bekend via Instagram.

KJ Apa wordt papa! De Nieuw-Zeelandse acteur bekend van de populaire Netflixreeks ‘Riverdale’ kondigde zopas op Instagram aan zijn eerste kindje te verwachten met Clara Berry.

De 23-jarige redhead en het vier jaar oudere Franse model zouden sinds december 2019 een koppel vormen en maakten hun relatie officieel op Instagram in februari 2020 met een intussen verwijderde foto waarop ze al kussend te zien waren.

Apa’s ‘Riverdale’-collega’s waren er als de kippen bij om Keneti James, zoals de acteur voluit heet, te feliciteren met het heuglijke nieuws. ‘Nog een neném (Portugees voor baby) onderweg’, schreef Camila ‘Veronica Lodge’ Mendes onder bovenstaande foto. ‘Rivers beste vriend binnenkort’, klonk het bij Vanessa ‘Toni Topaz’ Morgan, verwijzende naar haar vier maanden oude zoon met ex-echtgenoot Michael Kopech. Lili ‘Betty Cooper’ Reinhart hield het bij drie rode hartjes. Leuk weetje: Apa en Berry schakelden niemand minder dan Hart Denton, die de rol van Chic vertolkt in ‘Riverdale’, in als fotograaf om hun zwangerschap wereldkundig te maken.

Voor wanneer Berry is uitgerekend, is niet bekend. Maar aan haar in een Fendi tracksuit gehulde buikje te zien, zal het niet meer lang duren voor zij en Apa zich officieel mama en papa mogen noemen.

Nog meer celebnieuws: