Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kenan Kitchen & Chrus Andrawes via Unsplash

Naast lopen en wandelen kunnen jullie in de Dog-village ook samen knutselen of een escapegame uitproberen.

WEEKENDTIP: honden én hun baasjes kunnen zondag deelnemen aan de allereerste Antwerp Dog Trail

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Je kan je trouwe viervoeter met niets zoveel plezier doen dan met een flinke wandeling en contact met andere woefjes. Daarvoor kan je komend weekend naar Brasschaat afzakken, want daar wordt de allereerste Antwerp Dog Trail georganiseerd. Een festijn voor honden én hun baasjes.

Let the dogs out, want komende zondag staat er een leuk evenement op de planning! Het park van Brasschaat wordt namelijk omgetoverd tot een waar walhalla voor honden, want de eerste Antwerp Dog Trail gaat er door. Je kan er, afhankelijk van jullie niveau, kiezen welke loop- of wandelroute je er wil volgen. Van een rustige wandellus van 2,5 km tot een uitdagende looptrail van 8 km: het is de perfecte gelegenheid om nog eens goed te bonden met je lieve viervoeter én andere hondenbaasjes.

Dog-village

Extra leuk: na de fysieke inspanning kunnen jullie er nog een bezoekje brengen aan een heuse Dog-village. De organisatoren voorzien je er van enkele toffe extra activiteiten en goodies voor honden en hun hooman(s). Zo kunnen jullie er onder meer samen knutselen, ontsnappen uit een escaperoom, het rad van fortuin spelen, verschillende Belgische ondernemers en hun producten leren kennen en genieten van hapjes en drankjes.

Wil je zelf een loop- of wandelroute volgen? Dan kan je je inschrijven via de website. Tickets kosten € 12,90 per hond. Op die site vind je ook nog meer info over het programma.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '