Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dat maakte ze zelf bekend met een foto op Instagram.

Amber Heard is eerder dit jaar mama geworden van eerste kindje

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Amber Heard (35) is in april 2021 mama geworden van haar eerste kindje. Ze maakte dat nieuws zelf bekend via Instagram met een mooie foto van haar en haar dochtertje.


Vier jaar geleden nam Amber Heard het besluit dat ze mama wilde worden. En haar wens ging eerder dit jaar blijkbaar in vervulling. Op Instagram deelde ze een foto van zichzelf met een baby in haar armen. Ze stelt zo haar dochtertje Oonagh Paige Heard voor aan de wereld. Onder de foto staat onderstaande tekst te lezen: 

‘Ik ben zo enthousiast om dit nieuws te delen met je. Vier jaar geleden besloot ik dat ik een kind wilde hebben. Ik wilde het op mijn eigen voorwaarden doen. Ik besef nu hoe radicaal het voor ons als vrouwen is om op deze manier over een van de meest fundamentele onderdelen van ons lot na te denken. Ik hoop dat we ooit op een punt komen waarop het normaal is om geen ring te willen om een ​​wieg te kunnen hebben. Een deel van mij wil volhouden dat mijn privéleven niemand iets aangaat. Ik begrijp ook dat de aard van mijn werk me dwingt om dit in eigen handen te nemen. Mijn dochter is geboren op 8 april 2021. Haar naam is Oonagh Paige Heard. Ze is het begin van de rest van mijn leven.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Draagmoeder


Volgens Page Six werd Oonagh Paige – die vernoemd is naar Ambers overleden moeder Paige Heard – op de wereld gezet met behulp van een draagmoeder, omdat de ‘Aquaman’-actrice zelf nooit een kindje zou kunnen krijgen. Het nieuws komt er vijf jaar na de vechtscheiding met Johnny Depp waarbij ze hem beschuldigde van huiselijk geweld. Momenteel zou de actrice een relatie hebben met cinematograaf Bianca Butti, maar volgens Page Six besloot ze om Oonagh op haar eentje te krijgen en is ze dan ook de enige ouder.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '