Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een oplettende fan spotte wel erg bijzondere accessoires bij haar...

AHA: de Queen verwerkte stiekem een rake boodschap in haar outfits tijdens Trumps bezoekje

Chloë Foubert

Afgelopen vrijdag vond de langverwachte ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en Queen Elisabeth plaats in Windsor Castle. Hoewel haar zoon, prins Charles, en ook haar kleinzoon, prins William, beiden hun kat stuurden, was de Queen wel present. Toch had ze naar verluidt een rake boodschap aan de heer Trump verstopt in haar outfits.


Dat de Queen fan is van opvallende ensembles, is geen nieuwtje. Royaltywatchers kunnen bij elke publieke vertoning dan ook niet wachten om te zien wat voor statementkleurtje ze heeft gekozen. Tijdens het driedaagse bezoek van de Amerikaanse president koos ze onder meer voor bloemetjes, felblauw en felgeel. Maar een kenner spotte tegelijkertijd wel erg bijzondere accessoires. De Queen speldt al jarenlang steevast een broche op elke outfit. Niets bijzonders, zou je denken, maar op de dag dat Trump voet op Britse grond zette, droeg de Queen tijdens een andere publieke vertoning een vintage ornament met een kleine groene bloem erin. Dat was een persoonlijk cadeautje van niemand minder dan Barack en Michelle Obama, Trumps voorgangers in het Witte Huis met wie de Britse royals een nauwe band hebben.

Alsof dat nog geen statement was, droeg Queen Elisabeth op de dag dat ze effectief handjes zou schudden met Trump, een tweede opvallende broche. Het gaat om een palmvormig exemplaar dat ze van haar moeder erfde en dat de Queen Mom tijdens de begrafenis van haar man George V, Elizabeths vader, droeg. Niet echt het vrolijkste exemplaar uit haar uitgebreide collectie broches, maar wel perfect voor een ontmoeting met Trump, moet de Queen gedacht hebben.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '