Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

De twee hebben samen een dochter van 2 jaar oud, Lea.

‘A Star Is Born’-acteur Bradley Cooper en topmodel Irina Shayk na 4 jaar uit elkaar

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Begin dit jaar pronkten ze nog dolverliefd op de rode lopers van de Golden Globes en de Oscars, maar het mocht niet zijn. Bradley Cooper (44) en Irina Shayk (33) hebben een punt gezet achter hun relatie van vier jaar. Dat bevestigt het Amerikaanse magazine People nadat eerder deze week geruchten de kop opstaken over troubles in paradise. Het koppel heeft een dochter van twee, Lea De Seine.


Bradley Cooper en Irina Shayk zijn niet langer een koppel. Eerder deze week sloeg de geruchtenmolen op hol toen bekend raakte dat de acteur en het topmodel al een tijdje apart wonen en hun relatie ‘aan een zijden draadje hangt’, aldus een bron in Us Weekly.

Volgens diezelfde bron waren zowel de acteur als het topmodel al een poosje niet meer gelukkig samen, maar wilden ze hun relatie nog een kans geven omwille van hun dochter Lea De Seine, die in maart haar tweede verjaardag vierde.

Intussen zouden Cooper (44) en Shayk (33) er alles aan doen om de regeling rond het co-ouderschap zo vredevol mogelijk te laten verlopen.

Zit Gaga ervoor iets tussen?


De ‘A Star Is Born’-acteur en het Russische topmodel, bekend van menig magazinecover en campagnes voor onder meer Victoria’s Secret, Burberry en Versace, ontmoetten elkaar in de lente van 2015. Hij had er toen net een relatie van twee jaar opzitten met het Britse model Suki Waterhouse, zij was nog niet zo lang uit elkaar met profvoetballer Christiano Ronaldo, met wie ze vijf jaar lang lief en leed deelde.

In november van dat jaar besloot Cooper bij Shayk in te trekken. Pas in maart 2016 maakten ze hun rodeloperdebuut op een feestje van L’Oréal tijdens Paris Fashion Week. Een jaar later verwelkomden ze hun dochter Lea De Seine, op 27 maart 2017.

Een dikke twee jaar later gaat ieder z’n eigen weg. En volgens kwatongen zou Lady Gaga (33) daar weleens iets mee te maken kunnen hebben. De opnameperiode van ‘A Star Is Born’, dé muzikale kaskraker van 2018, zou bijzonder intens zijn geweest, waardoor al snel roddels de kop opstaken dat er meer aan de hand zou zijn tussen Cooper en Gaga. Beide acteurs hebben echter altijd ontkend dat er iets gaande was tussen hen en hielden het op ‘good acting’.

Bradley Cooper en Irina Shayk op de rode loper van de Oscars in februari 2019.


Nog meer celebritynieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '