https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: Harry Styles bewijst met kleurrijke manicure nog maar eens waarom hij...

ZIEN: Harry Styles bewijst met kleurrijke manicure nog maar eens waarom hij ons nieuwste stijlicoon is

De 25-jarige Brit werd gespot met roze en turquoise nagellak and we love it!

© Getty Images

Hij was al onze favoriet toen hij nog van ‘What makes you beautiful’ zong ten tijde van One Direction. Maar sinds hij solo ging, lijkt Harry Styles (25) pas écht zijn eigen stijl te hebben ontwikkeld. Het jongste bewijs? De pastelkleurige manicure waarmee hij gisteren werd gespot op de modeshow van Gucci.

Gisteren werd in Rome de cruisecollectie van Gucci voor volgend jaar voorgesteld, en daar mocht Harry Stylessinds vorig jaar het gezicht van het Italiaanse modehuis – uiteraard niet bij ontbreken.

Waren ook van de partij: actrices Zoë Saldana en Salma Hayek. Die laatste gunde haar volgers op Instagram een blik achter de schermen van de show door onderstaande foto te delen.

Hoewel de dames – met tussen hen in een catwalkmodel – er ravissant uitzien, hebben wij stiekem enkel maar oog voor Styles. Die roze zonnebril! Dat witte pak! Die rieten clutch!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Maar wat ons pas echt opviel aan de über stylish look van de 25-jarige singer-songwriter en acteur? Zijn pastelkleurige manicure bestaande uit vier roze nagels en één accentnagel in turkoois. Sexy en summerproof, maar vooral: supersimpel. Take note, girls!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit is zeker niet de eerste keer dat de jonge Brit zich aan een manicure waagt. Begin deze maand schitterde hij op de rode loper van het Met Gala in New York met zwarte en (opnieuw) turquoise nagels.

Harry Styles in Gucci op de rode loper van het Met Gala in New York, 6 mei 2019.

Nog meer beauty: