Home FASHION & BEAUTY Beauty HEBBEN: onze 9 favoriete eyeliners die zelfs de grootste stortbui overleven

HEBBEN: onze 9 favoriete eyeliners die zelfs de grootste stortbui overleven

Zweet- én regenbuiproof!

© De Bijenkorf / Getty Images

Niets zo hatelijk als ‘s ochtends je best doen om goed voor de dag te komen, om na een halfuur door de regen fietsen of wandelen te ontdekken dat je make-up op je kin hangt. Gelukkig is dat met onze 9 favoriete eyeliners onmogelijk.

1 / 9
Liquid Eyeliner
Graphik Ink Liner
Quickliner For Eyes
Archliner Ink
Curvitude Eyeliner
Perfectly Defined Gel Eyeliner
Khol Couture Waterproof Retractable Eyeliner
Pro Liner Waterproof Eyeliner
The Feline Flick
Liquid Eyeliner
Liquid Eyeliner

De kracht van deze vloeibare eyeliner zit ‘m in de unieke applicator. De stevige, afgeronde top van de applicator is namelijk bijzonder makkelijk in gebruik en laat toe heel precies te werken. Deze eyeliner houdt lang, maakt geen vlekken en is vlot te verwijderen.

€ 21 – MAC Cosmetics via De Bijenkorf

Graphik Ink Liner
Graphik Ink Liner

Deze ontzettend nauwkeurige vilten pen vergemakkelijkt het tekenen van de lijn op het ooglid. Het resultaat? Een gelijkmatige lijn in een intens donkere tint. Van een wauw-effect gesproken!

€ 27,50 – Clarins via De Bijenkorf

Quickliner For Eyes
Quickliner For Eyes

De reden waarom wij zo verliefd zijn op deze ‘quickliner’ (lees: ideaal voor zij die ‘s ochtends geen uren voor de spiegel willen staan)? Hij bevat een gom waarmee je een vervaagd effect kan creëren. Bovendien werd dit product door oogartsen getest. Heb je gevoelige oogleden? Dan is dit jouw ideale eyeliner.

€ 24 – Clinique via De Bijenkorf

Archliner Ink
Archliner Ink

De ultrafijne, gewelfde punt en het ergonomische ontwerp van deze eyeliner maken het een eitje om die perfecte cat eye te creëren. Bovendien droogt de formule snel en is die 24 uur lang waterproof. Ook deze eyeliner werd dermatologisch en oftalmologisch getest.

€ 27 – Shiseido via De Bijenkorf

Curvitude Eyeliner
Curvitude Eyeliner

De unieke grip van deze eyeliner zorgt ervoor dat je het perfecte lijntje in een handomdraai creëert. Omdat hij zo handig is in gebruik, kan je makkelijk de moeilijkste hoekjes van je oogleden bereiken. Redactrice Charlotte testte deze budgettopper van Maybelline vorig jaar uit en gaf ’m 8,5/10! Lees haar review hier.

€ 7,99 – Maybelline via Bol.com

Perfectly Defined Gel Eyeliner
Perfectly Defined Gel Eyeliner

De zijdezachte en romige textuur van deze formule maken het een droom om deze eyeliner aan te brengen. De ingebouwde slijper garandeert je steeds een ultrascherp en precies lijntje. Nog een reden waarom wij zo’n fan zijn van dit product? De rijkelijk gepigmenteerde tint is gedurende 12 uur lang zweet- en vochtbestendig. Na de kantooruren nog even gaan joggen is dus geen enkel probleem!

€ 27,50 – Bobbi Brown via De Bijenkorf

Khol Couture Waterproof Retractable Eyeliner
Khol Couture Waterproof Retractable Eyeliner

Deze uitschuifbare eyeliner met geïntegreerde slijper is makkelijk, precies en snel in gebruik. De formule glijdt vlot over de oogleden en is bovendien waterafstotend. Laat die stortbui maar komen!

€ 21,50 – Givenchy via Ici Paris XL

Pro Liner Waterproof Eyeliner
Pro Liner Waterproof Eyeliner

Deze waterproof eyeliner combineert de eenvoudige applicatie van een potlood met de precisie en intensiteit van een vloeibare liner. De uitschuifbare applicator smelt samen met de wimperlijn voor een directe dekking, van een fijne tot een intense lijn. De schuine punt hoeft niet geslepen te worden en behoudt zijn ergonomische vorm na ieder gebruik. Handig!

€ 29 – Dior via De Bijenkorf

The Feline Flick
The Feline Flick

Van Jennifer Lopez tot Kate Moss: menig celebrity is grote fan van Charlotte Tilbury’s Feline Flick. Indien je een sexy en katachtige blik wil creëren, is deze eyeliner the way to go. Tilbury liet zich inspireren door het Japanse schoonschrift, waarbij elke lijn uit één strook bestaat. De fijne borstel maakt het dan ook onmogelijk om foutjes te maken.

€ 29 – Charlotte Tilbury via De Bijenkorf

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.