https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De tranen vloeiden rijkelijk vandaag... ook bij ons.

13 x emotionele toestanden bij Karen en James tijdens hun laatste dagen in de Stephensonstraat

Robine van Tilburg
Het ging er emotioneel aan toe vandaag in de voorlaatste aflevering van 'Nieuwe buren' en dat had alles te maken met het vertrek van Karen en James uit hun bescheiden stulpje en het verblijden van de oudere medemens. We voelden de ene emotie na de andere en soms voelden we ze allemaal tegelijk.

Karen en James begonnen hun voorlaatste dag als nieuwe buren met een optreden voor oudjes. Ze zongen liedjes uit de jaren stillekes en zorgen daarbij voor een golf van positieve nostalgie bij de bewoners. Al zag James het net voor ze het podium op moesten even niet meer zitten.

 

gi

 

De dankbare reacties van de bewoners achteraf maakte alles weer goed.

 

gi

gi

 

Van zo'n lovende woorden werd James dan weer emotioneel.

 

gi

 

De volgende opdracht liet niet lang op zich wachten. James en Karen moesten hun volledige inboedel te koop aanbieden. De opbrengst van de verkoop zou naar goede doelen gaan. Tijd om hun beste verkoperssmoesjes boven te halen, dus.

 

gi

 

Van al dat verkopen wordt een mens moe. Tijd om naar Bedlehem te gaan, dus. Enkele uren later stond Karen op met een ongewenste gast.

 

gi

 

De problemen omtrent persoonlijke hygiëne, beperkten zich niet alleen tot Karens huid. Doorheen het programma wisselden Karen en James blijkbaar enkele malen van tandenborstel. En daar kwamen ze pas de allerlaatste dag in de Stephensonstraat achter.

 

gi

 

En ook op andere vlakken liet de hygiëne het bij onze twee liefste buren het afweten.

 

gi

 

Tijd voor het afscheid van de Stephensonstraat 22.

 

gi

gi

 

Aan hun theatrale afscheid was het niet te zien, maar de emigratie uit de Stephensonstraat viel onze nieuwe buren vrij tot zeer zwaar. Het certificaat dat ze van hun oude buren kregen, was voor Karen de emotionele druppel.

 

gh

gi

 

En dan moest hun afscheid van Maria nog komen. Karen en James leerden Maria kennen tijdens de opnames van het programma. Omdat Maria al jaren moet toekomen met € 100 per maand, beslisten Karen en James € 200 van de opbrengst van hun meubelverkoop aan Maria te schenken.

 

En toen hielden we het niet meer. De oprechte dankbaarheid, het mooie, gebroken vrouwtje, de pure emoties, de échte tranen op televisie. We voelden ze letterlijk over onze eigen wangen rollen.

 

gi

 

 

Volgende week krijgen we nog onvertoonde beelden van 'Nieuwe buren' te zien én de reacties van Karen en James. Tot volgende week!

 

 

Meer Karen en James:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content