https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SBS Belgium

13 prachtige beelden uit de geniale ‘Callboys’-aflevering van vanavond

Robine van Tilburg
Vandaag konden we genieten van een heer-lij-ke derde aflevering van 'Callboys'. Een mini-'Het eiland'-reünie, een muilende Matteo Simoni en Jelle De Beule en rondspetterende kak. Need we say more? Wij maakten enkele sprekende gifs.

Beginnen deden we vandaag met het duo waarmee we de vorige aflevering eindigden… Flinke opletters zagen toen dat onze oude vertrouwde dagtrippers uit 'In de gloria' het scherm intrippelden. En zoals het een echte Callboy betaamt, kon Wes het niet laten om dagtripper Ingrid even te charmeren

via GIPHY

We moeten eerlijk zijn. Jan Eelen heeft de dagtrippers deze aflevering een tikkeltje uitgebuit. Geert en Ingrid brommend en schouder kloppend de liefde zien bedrijven? Neen, hoor, dat stond niet op onze verlanglijst.

 

gi

 

Matteo Simoni in een nietsverhullend onderbroekje kunnen begluren, daarentegen…

via GIPHY

Van Jay zagen we dan weer nét een onbedekt billetje te veel deze aflevering.

 

gi

 

Maar Jays schouw staat wél vol met de trofeeën voor prachtigste oneliners.

via GIPHY
via GIPHY

Devon krijgt dan weer naar goede gewoonte die voor domste uitspraken.

via GIPHY

Het leek vandaag haast een 'Het eiland'-reünie bij 'Callboys'. Niet alleen dagtrippers Lucas 'Bucky' Van den Eynde en Tania 'Linda' Van der Sande, maar ook Frank 'Guido' Focketeyn en An 'Liesje' Miller waren van de partij. Frank speelde de rol van een slissende gluurder die toekeek hoe An de liefde bedreef met Callboy Jay. Zijn hilarisch gesliste 'Schweppes' zullen er nog velen nabootsen.

via GIPHY

En plotsklaps kwam Jelle De Beule piepen… Inclusief rode plekken. We geven het toe, wij zouden ook vol staan als Matteo opeens letterlijk aan onze lippen hing.

via GIPHY

Tijd voor een darmspoeling. De kijkers thuis konden heerlijk genieten van 't Ruimerke dat goed zichtbaar passeerde bij de drie vrienden.

via GIPHY

En van de heerlijke discussie tussen Wes en man bun Jay over kippenboeren en neven die wat later ontaardde.

via GIPHY

Én van de fecaliën die nog wat later wel tot in de huiskamer leken te spetteren.

 

gi

 

Aflsuiten deden we vandaag met een geniale woordspeling. En van wie anders dan van Jay Vleugels kon die in godsnaam komen? Hij doopte de dildo's van de Callboys tot 'Dildoys'. Geniaal!

via GIPHY

 

't Was weer tof, mannen. Tot volgende week!

 

 

 

Meer over 'Callboys':

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content