Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Chiara van 'Temptation Island' ging al meteen aan het tongen met Sharon.

12 gifs uit de eerste ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-aflevering die bewijzen dat dit seizoen allesovertreffend wordt

Robine van Tilburg
Vorig jaar mochten we genieten van de allereerste Vlaams-Nederlandse versie van 'Ex on the Beach'. Na een seizoen vol drank, seks, bedrog en zelfs een trio, besloot MTV een tweede seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' te draaien. Na het bekijken van aflevering één geloven wij meteen dat dit seizoen nog eens tien keer grenzelozer wordt dan het vorige. Dat belooft…

De karakters van de deelnemers liggen dit jaar bijzonder dicht bij elkaar. Laten we beginnen bij de oppervlakkigheid van de boys. Want ja, wat is er ook belangrijker dan…tieten?

 

 

Materiële bezittingen misschien?

 

 

De dames zijn dit jaar trouwens zeer gewaagd aan de mannen wat bijzonder beperkte diepgang betreft. Zolang ze er maar mooi uitzien… en zich om die reden zelfs het achtervoegsel Megastar toe-eigenen…

 

 

Het toppunt van hun oppervakkigheid uit zich in het feit dat ze na één date al het gevoel hebben hun levenspartner gevonden te hebben.

 

 

En zolang ze zo nu en dan eens mogen loeren naar de garnaaltjes die zich in de zwembroekjes van de heren verschuilen, zijn ze perfect gelukkig.

 

 

Maar o wee als 'hun man' – na elkaar welgeteld een kleine namiddag te kennen – een babbeltje slaat met een andere vrouw. Dan komt de drama queen in hen naar boven.

 

 

Al komt die drama queen ook al naar boven wanneer er helemaal geen duidelijk probleem is…

 

 

Nog niet overtuigd? Dan raak je dat vast wel door deze veruit sletterigste – niet onze woorden, maar die van hen – tweeling van Nederland. Esmee en Sharon vullen elkaar naar eigen zeggen perfect aan omdat Esmee vollere billen heeft en Sharon een vollere boezem. Nou.

 

 

En moesten ze ooit een trio doen, dan zou Esmee pijpen voor biseksuele Sharon. Want die laatste vindt 'een pisding' in haar mond maar niets. En de trofee voor strafste quotes gaat naar…

 

 

Sharon liet zich daarenboven ook lichamelijk al meteen van haar beste kant zien. Een potje lebberen met Chiara van 'Temptation Island'? Waarom ook niet…

 

 

En die vier potjes seks met Jeffrey, die kunnen er dan ook nog wel bij!

 

 

Tot slot nog even gniffelen met het gepoogd Algemeen Beschaafd Nederlands van Antwerpenaar Yoshi dat gedurende de hele aflevering wat steken liet vallen. Dat Antwaarps accent valt niet te verstoppen. Maar we appreciëren de moeite. Al doen wat je kan, is al wat je kan doen, liefste Yoshi!

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '