https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © GIPHY

3. Je haat het om helemaal alleen thuis te zijn. Bij elk vreemd geluidje denk je dat er inbrekers of aliens je huis zijn binnengedrongen.

7 tekenen dat je een schijtluis bent

Herlinde Matthys

Zie je de helft van een thriller niet omdat je handen voor je ogen zitten en schrik je je bij elk vreemd geluidje een ongeluk als je alleen thuis bent? Dan herken je de volgende signalen dat je een schijtluis of bangerik bent ongetwijfeld ook!


We zijn zelfverklaarde independent women die overal goed hun mannetje kunnen staan. Toch hebben zelfs de stoerste G.I. Janes onder ons momentjes dat ze gewoon grote bangeriken zijn.

1. Je vindt enge films vreselijk.


Jouw favoriete filmgenre is zonder twijfel de romcom! Horrorfilms of zelfs thrillers zie je vaak voor de helft niet omdat je handen voor je ogen zitten of omdat je weggedoken bent onder je dekentje.

2. Je schrikt van alles. Maar dan ook echt van álles.


Je bent een dankbaar slachtoffer om te laten schrikken, want bij elke onverwachte ‘hallo’ spring je twee meter de lucht in. Slecht geweten? Neenee: schijtluis!

3. Je bent niet graag alleen.


Je haat het om helemaal alleen thuis te zijn. Niet alleen omdat je dan niet tegen niemand je verhaal kan doen, maar ook omdat je bij elk vreemd geluidje denkt dat er inbrekers of aliens je huis zijn binnengedrongen.

4. Voor jou mag het 24/7 licht zijn.


Je steekt overal onmiddellijk de lichten aan, want donker en duisternis zijn niks voor jou. Wie weet wat of wie zich allemaal verschuilt in die donkere hoekjes… Zoals Samson & Gert het ooit zongen: als je bang bent in het donker moet je fluiten.

5. Halloween mag wat jou betreft afgeschaft worden.


Halloween is mijn favoriete feest. Not! Mensen die niet verkleed zijn, jagen je soms al de stuipen op het lijf. Figuren in een zombiepak doen je dus zeker trillen, en niet van opwinding…

6. Je begrijpt het nut van een spookhuis niet.


Je snapt niet wat er leuk is aan spookhuizen op kermissen of in pretparken. Wie gaat er nu vrijwillig een donker huis binnen dat volhangt met spinnen, skeletten en andere monsters?!

7. Als je alleen bent, wandel je duizend keer sneller.


Als je alleen naar de trein stapt of op de terugweg bent van een feestje, denk je bij iedereen die je tegenkomt dat hij een seriemoordenaar is. Je versnelt je pas, terwijl je om de twee tellen over je schouder kijkt met je sleutels in je hand gekneld.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content