Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Laura Vansweevelt / Flash Shop

Last minute op zoek naar een origineel kerstcadeau? In deze pop-upshops vind je zeker je gading

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Nog vier dagen en het is ein-de-lijk kerst! Had je het de afgelopen weken zo druk-druk-druk dat je geen tijd had om te kerstshoppen? In deze 5 pop-upshops in Knokke, Hasselt, Leuven en Antwerpen vind je zeker je gading.

BLOS & DTAIL Christmas shop


Kim Maes van BLOS, de Belgische webshop met natuurlijke beautyproducten, slaat de handen in elkaar met collega Stefanie Ceulemans. Ook zij heeft een webshop, DTAIL, waarop ze handgemaakte spullen zoals keramiek, zeep, kaarsen en juwelen verkoopt. Met hun Christmas shop gaan de dames even offline en stellen ze hun goodies tentoon op de eerste verdieping van de Hasseltse vestiging van Le Pain Quotidien.

Waar? Havermarkt 12, Hasselt (op de eerste verdieping van Le Pain Quotidien)

Wanneer? Maandag: 10 – 15u, woensdag – zaterdag: 11 – 18u, zondag: 13 – 18u. Dinsdag 25 december gesloten. Nog tot 31 december.

Meer info: www.facebook.com/BLOS&DTAILChristmasshop

FLASH SHOP


pop-up shops

Nog tot 30 december organiseert Lana Scatorchia van The Collector’s House de vierde editie van FLASH SHOP, een tijdelijk winkelconcept dat onderdak biedt aan een verzameling design- en lifestylemerken. Bij FLASH SHOP kan je terecht voor een unieke mix van gifts en collectables voor de feestdagen van labels zoals Anna + Nina, Johny be good, Mieke Dierckx en The Drunken Horse.

Waar? Kloosterstraat 23, Antwerpen

Wanneer? Woensdag – zaterdag: 11 – 18u. Zondag: 12 – 18u. Nog tot 30 december.

Meer info: www.flashshop.be

Keet Pop-up


pop-up shops

De leukste must-gives voor onder de kerstboom vinden Leuvenaars bij de kerst-KEET van Plek. Na de succesvolle editie van vorig jaar, werd er ook deze feestperiode een mooie selectie van unieke cadeaus gemaakt waaronder de natuurlijke zeep van Zeeplokaal, handgemaakte juwelen van J.anne Jewelry en prachtige vazen van Ginger Ceramics.

Waar? Mechelsestraat 102, Leuven

Wanneer? Dinsdag – zaterdag: 10u30 – 18u, zondag 23 december: 10u30 – 18u. Nog tot 5 januari.

Meer info: www.plekshop.be

CFÉ SHOP


Tonya Schamp, het Junior Eurosong-sterretje van de hit ‘Hé, doe maar mee’, is all grown up en richtte in 2015 haar eigen kledinglijn CFÉ op. In de CFÉ SHOP vind je de perfecte tracksuit, sweater of T-shirt voor de hele familie of je bestie. Want yep, ook in 2019 chillen wij het liefst in stijl. Nood aan een koffiepauze? Tonya serveert je in haar pop-upshop maar al te graag een kopje heerlijke koffie van Lavazza in een gepersonaliseerde beker.

Waar? Melkmarkt 42, Antwerpen

Wanneer? Maandag – zaterdag: 12 – 18u. Nog tot 30 december.

Meer info: www.cfebelgium.com

Daniël Ost & Friday


Bloemist en hofleverancier Daniël Ost maakt al jaar en dag de prachtigste bloemstukken. In zijn winkel in Knokke kan je tijdens de feestdagen terecht voor handgemaakte kerstornamenten en originele boeketten. In de shop-in-shop van kledingzaak Friday Boutique vind je de ultieme feestoutfit.

Waar? Kustlaan 255, Knokke

Wanneer? Maandag: 9 – 18u30, donderdag – zaterdag: 9 – 18u30, zondag 11 – 18u. Nog tot 31 december.

A Better Blend


Sophie Peelman en Anouk Taeymans selecteerden voor het derde jaar op rij zo’n 50 (!) straffe, Belgische merken waartussen cadeautjesjagers de mooiste items kunnen kiezen. Denk maar aan de juwelen van Sternum, de leuke lightboxes van Quubo, een lekkere fles Vylmer of verzorgingsproducten van Self. In het voormalige pand van Habitat aan de Antwerpse Groenplaats scoor je in deze tijdelijke conceptstore de perfecte geschenkjes voor hem én haar. Met lege handen naar buiten gaan, is géén optie.

Waar? Beddenstraat 2, Antwerpen (in het vroegere pand van Habitat)

Wanneer? Maandag – zaterdag: 10 – 18u30, zondag: 11 – 18u. Nog tot 31 december.

Meer info: www.abetterblend.be

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '