https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De Steenbok is niet het meest flexibele sterrenbeeld, waardoor ze dit jaar letterlijk vast kan komen te zitten.

JOUW JAARHOROSCOOP: de Steenbok mag in 2019 rekenen op veel veranderingen

De redactie

Zal jij het in 2019 over een andere boeg gooien en meer aandacht aan je gezondheid besteden, je lief op de eerste plaats zetten of gaan voor die radicale carrièreswitch? Wat jou in het nieuwe jaar staat te wachten, staat in de sterren geschreven!


Steenbok (22 december – 20 januari)

Algemeen


Je hebt in 2019 grote idealen die je graag in de praktijk wil omzetten. Je wil gewoon veel bereiken. Je legt de lat hoog voor jezelf, maar je wordt geholpen door de planeten. Samen zorgen jullie voor grootse successen. Reken op veel veranderingen, die zijn hier het gevolg van.

Liefde en relatie


Je bent dit jaar zo gefocust op je persoonlijke doelen dat je je lief vaak onbedoeld links laat liggen. Dat blijft natuurlijk niet goed gaan, probeer de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Als single ontmoet je een lover in februari, september of november.

Job en carrière


Als ambitieus type is dit niet het eerste jaar dat je de top wil bereiken, maar dit jaar heb je veel meer idealen, gekoppeld aan persoonlijke doelen. Gelukkig krijg je voldoende kansen in 2019 om ze te bereiken.

Gezondheid


Doordat je niet het meest flexibele sterrenbeeld bent, kan je dit jaar ook letterlijk vast komen te zitten, zowel fysiek als emotioneel. Durf af en toe de controle los te laten. Laat het gebeuren, dan ontspant je lijf meteen.

Geld


Je werkt zoals gewoonlijk hard en dat zie je aan je mooie inkomen. Maar daarnaast word je ook nog beloond met een leuk financieel extraatje in februari en juni.

Reizen


De kans is niet zo groot dat je vaak op reis gaat in 2019. Niet omdat je dat niet wil of omdat je er geen behoefte aan hebt, het loopt dit jaar gewoon zo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content