https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© cancer

Als single Kreeft belooft het spannend en romantisch te worden in mei, juni en juli.

JOUW JAARHOROSCOOP: voor de Kreeft valt er veel te vieren in 2019

De redactie

Zal jij het in 2019 over een andere boeg gooien en meer aandacht aan je gezondheid besteden, je lief op de eerste plaats zetten of gaan voor die radicale carrièreswitch? Wat jou in het nieuwe jaar staat te wachten, staat in de sterren geschreven!

 


Kreeft (22 juni – 22 juli)

Algemeen


Als echt familiemens kan jij in 2019 je hart ophalen, want op dat vlak mag je bijzondere momenten en mooie ontwikkelingen verwachten. Denk hierbij aan geboortes, huwelijken of speciale jubilea. Er valt voor jou veel te vieren. Dat wordt intens genieten.

Liefde en relatie


Als single Kreeft belooft het spannend en romantisch te worden in mei, juni en juli, als Mr. Right zomaar je pad kan kruisen. Heb je een lief, dan kan je elkaar af en toe even kwijtraken. Daarom is qualitytime samen essentieel, maak daar het hele jaar door tijd voor vrij.

Job en carrière


De kans is groot dat jij in 2019 voor een nieuwe job of zelfs carrière gaat, en nu weet je het zeker. Je staat er vanaf september helemaal achter, dan mag je rekenen op mooie en heel positieve ontwikkelingen.

Gezondheid


Je emoties gaan in 2019 door een ware achtbaan. Van positieve gevoelens en genieten, tot emotioneel diep geraakt worden. Gun jezelf de tijd om dit alles te verwerken, dan kom je vanzelf weer in balans.

Geld


Het jaar start goed met een bonus of ander leuk extraatje waar je samen met je lief van kan genieten. De rest van het jaar blijft je inkomen stabiel.

Reizen


Je maakt het thuis graag gezellig met je gezin of dierbaren. Vakanties hoeven voor jou niet per se. Toch is het in 2019 goed om af en toe je koffers te pakken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content