Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vanaf € 39 p.p. een droomnacht in een B&B? Say no more!

UITGETEST: Pocketcoördinator Annabel verbleef in de gastronomische bed and breakfast Le Richmond

De redactie

Nu al heimwee naar de zomervakantie? We feel you! Daarom vind je deze week bij je Flair een pocket waarmee je al vanaf € 39 per persoon van een droomnacht in een B&B kan genieten. Pocketcoördinator Annabel trok naar het groene Godinne en verbleef er in de charmante en gastronomische bed and breakfast Le Richmond.

Om er even een weekendje tussenuit te zijn, trokken we naar B&B Le Richmond in Godinne, gesitueerd in een prachtig traditioneel landhuis in een groene omgeving. Hier ontvangt Gaëtan Colin, een heuse sterrenkok (ja, dat lees je goed), ons voor een gastronomisch verblijf, want naast het heerlijke ontbijt biedt het Richmond ‘s avonds ook een superlekker diner aan.

Het huis is zo een van die gebouwen met een ziel en veel charme. Het heeft vijf comfortabele kamers, waarvan sommige een prachtig uitzicht hebben op de rivier de Maas aan de overkant. Onze kleine maar fijne kamer heeft niet zo’n uitzicht, maar voor een meisjesweekend is ze perfect. Vooral omdat ze heel toepasselijk is versierd met een oud en vrij goed bewaard fresco dat vrouwen in een tuin voorstelt... Kortom, we vinden hier goeie vibes, lekker eten, en vooral heel veel gastvrijheid! Na aankomst wandelen door de prachtige tuin naar de boomgaard, waar een kip rondscharrelt, tot aan het water, waar moedige zwemmers hun avondcrawl in de Maas maken. Exotisch, much?

De kers op de taart van deze bed and breakfast is ongetwijfeld het superlekkere gastronomische diner. Vergeet dus zeker geen plaatsje te reserveren als je hier een nacht boekt met de Flairbon (niet in de prijs inbegrepen, maar zeker de moeite waard), en geniet van goede producten, heerlijke combinaties en lekkere wijn. Vertrouw ons maar, het is écht overheerlijk. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je ‘s ochtends genieten van een zalig ontbijt (wél inbegrepen in de Flairdeal) in de eetkamer of bij mooi weer in de tuin. Kortom, een nieuw favoriet adres waarnaar je keer op keer zal willen terugkeren.

B&B

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '