Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Friends Experience

Pivot met de zetel van Ross, slurp koffie in Central Perk en speel tafelvoetbal in het appartement van Chandler en Joey.

OMG: The Friends Experience komt eindelijk naar ons land

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Na New York en Parijs houdt de populaire The Friends Experience eindelijk halt in ons Belgenlandje! Fans van de populaire serie kunnen zich volledig onderdompelen in de iconische sets.

Droomde je er altijd van om plaats te nemen in die knusse, oranje zetel in Central Perk met een lekkere kop koffie of om aan de tafel te schuiven in het paarse appartement van Monica en Rachel? De meeste dromen zijn bedrog, maar deze wordt werkelijkheid, want in ‘The Friends Experience’ kan het allemaal! De interactieve tentoonstelling die eerst in verschillende Amerikaanse steden halt hield en onlangs nog in Parijs, komt naar België.

Iconische sets

Je loopt er rond in tal van iconische sets die zorgvuldig werden nagebouwd waardoor je voor een keertje zelf ‘meespeelt’ in je favoriete reeks. Zoals Joey en Chandler met je bestie chillen in hun befaamde relaxzetels, poseren voor de fontein die je 236 afleveringen lang in de intro zag verschijnen of de zetel van Ross mee naar boven helpen duwen zoals Rachel en co in de hilarische pivot-scène. Je kan er verder props en accessoires zien die in de reeks werden gebruikt. Denk maar aan Hugsy, de favoriete knuffel van Joey.

The Friends Experience
© The Friends Experience

Souvenir

The place to be is Brussels Expo en dat vanaf vrijdag 31 maart tot en met 18 juni. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 22 februari om 12u en dat op deze website. Wie graag een cadeautje of een souvenir voor zichzelf meeneemt naar huis kan er ook exclusieve merchandise terugvinden. Je kan The Friends Experience elke dag bezoeken vanaf 10u. Op de website moet je een tijdslot kiezen. Een ticket kost 26,50 euro.

The Friends Experience
© The Friends Experience

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '