Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week vind je bij je Flair onze pocket waarmee je voor slechts 12 euro per persoon kan ontbijten!

UITGETEST: assistant brand manager Eline genoot van een fantastisch ontbijt bij Foodbar in Leuven

Deze week vind je bij je favo magazine een pocket waar je alleen maar gelukkig van kan worden, want dankzij onze actie geniet jij van een heerlijk ontbijtje voor amper € 12 per persoon. Assistant brand manager bij Flair Eline (27) genoot van een fantastisch ontbijt bij Foodbar in Leuven.

Als geboren en getogen Leuvenaar én uitgebreid-ontbijt-fanaat, kan ik deze kans niet aan mij voorbij laten gaan om Foodbar in Leuven uit te testen. Gedeelde vreugde is dubbele vreugde, dus vraag ik Freja mee, een van mijn vriendinnetjes en ook een uitgebreid-ontbijt-fanaat.

Een zonnestraaltje

Foodbar bevindt zich in de Brusselsestraat, in het centrum van Leuven, maar eigenlijk een côté waar ik zelf weinig kom. Het druilerige regenweer kan onze blijdschap van elkaar opnieuw te zien niet dompen en het zonnige interieur met warme oranje muren van Foodbar verwelkomt ons met open armen.

De eigenaar zorgt meteen dat we goed gediend zijn en zet ons glazen met vers appelsiensap voor. Een ideale start, met deze zonneschijn in een glas kan je me altijd blij maken! Maar daar stopt het niet, er wordt ons een hele etagère voorgeschoteld vol met zowel zoet als hartig beleg en verschillende soorten broodjes om uit te kiezen. Naast het torentje vol lekkers krijgen we ook nog een kommetje met yoghurt en granola van het huis.

Zoet festijn

Voor onze dagelijkse portie vitamientjes is er ook nog vers zomers fruit: de combinatie van twee soorten meloen, ananas en bosbes doet ons het regenweer van buiten al snel vergeten. De tijd vliegt als je bijbabbelt met vriendinnen, dus voor we het weten is het al tijd voor een dessertje! De eigenaar van Foodbar laat ons de keuze tussen een Amerikaanse pannenkoek met appel of banaan.

Foodbar is de perfecte plek om op het gemakje onze zaterdag in gang te zetten. Na zowel onze zoete als hartige cravings gestild te hebben, hebben we voldoende energie voor een shoppingdagje in het lieflijke Leuven. Tijd om het uitgespaarde geld van het ontbijt te spenderen aan spullen die we absoluut niet nodig hebben! 😉

Ga snel naar de winkel en haal zelf je Flair met onze pocket in huis!

Ontbijt

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '