Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Fever

De ticketverkoop gaat morgen al van start!

MUST DO: je kan binnenkort een ongezien lichtparcours volgen op het kasteeldomein van Groot-Bijgaarden

Jolien Meremans

Het lichtparcours van Gent is nog maar net afgelopen, maar wij hebben toch al mooi een nieuw lichtspektakel in onze agenda staan. En wat voor een! Het kasteeldomein van Groot-Bijgaarden wordt volgend jaar twee maanden lang het decor van een feeërieke lichtwandeling. Wil je zien!

Vanaf eind januari 2022 kan je je in Dilbeek (Groot-Bijgaarden) twee maanden lang laten onderdompelen door een magische en vooral spectaculaire licht- en geluidshow in de kasteeltuinen van het kasteeldomein. Met Nature Illuminated brengt ’s werelds grootste belevingsplatform Fever er aan de hand van geanimeerde projecties de vier seizoen in beeld.

Extra vleugje magie

In het kasteelpark wordt tussen de eeuwenoude bomen een twee kilometer lang poëtisch parcours uitgestippeld dat volledig in teken zal staan van de natuur en de vier seizoen. Daarnaast zal het ook het prachtige 12de-eeuwse kasteel (letterlijk) in de schijnwerpers zetten. In totaal zullen meer dan 100.000 lichtbronnen het 14 hectare grote domein van een extra vleugje magie voorzien.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fever belooft dat je onderweg betoverd zal worden door fauna en flora die je zintuigen anderhalf uur lang op verschillende verrassende manieren prikkelen. Daarvoor doet het onder meer beroep op augmented reality en toepasselijke muziek.

Praktisch

De eerste editie van Nature Illuminated gaat van start op 21 januari en loopt tot en met 20 maart. Voldoende tijd dus om een uitje in te plannen. De ticketverkoop start op woensdag 17 november (morgen, dus!) om 11u. Je kan je nu al inschrijven op de wachtlijst om als eerste een ticketje (lees: vanaf € 15 per persoon) te bemachtigen. Meer info vind je op de website.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '