Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @barlisium © Instagram @barlisium

Wat dacht je van een bar in de tuin van een kasteel? Of liever in een gezellige bosdreef?

HOTSPOTS: 5 van de leukste zomerbars in Limburg

Nergens is men gastvrijer dan in Limburg. Of je nu van de streek of van elders komt, in deze Limburgse zomerbars word je sowieso met open armen ontvangen. Op naar het oosten!


Barnoe in Heusden-Zolder


Voor het vierde jaar op rij zorgt Barnoe voor een zomersfeertje aan het Albertkanaal in Heusden-Zolder. De ruime en leuk ingerichte bar is voorzien op een kwakkelzomer zoals deze, want er zijn heel wat plekjes waar je droog zit. Voor zonnige momenten zijn er standstoelen en gezellige loungebanken. Bij Barnoe kan je food, drinks en fijne momenten sharen.

Waar? Laarstraat 41, Heusden-Zolder

Meer info? www.barnoe.be

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Barnoe (@barnoe_summerbar)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Barlisium in Bilzen, Bokrijk en Kinrooi


Na een succesvolle editie vlak aan de landcommanderij van Alden Biesen vorig jaar, is Barlisium uitgebreid naar twee extra locaties. Dit jaar vind je ook een zomerbar in Bokrijk en een beachbar mét mogelijkheid tot glamping in Kinrooi. Je gaat er aan de wijn, bubbels of bier en bestelt er tapas en pizza’s.

Waar? Kasteelstraat 2, Bilzen/Bokrijklaan 1, Genk/ Dalerweg 1-2, Kinrooi

Meer info? www.barlisium.be

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Barlisium (@barlisium)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Thor Terrazza in Genk


In de schaduw van Thor Central en met zicht op de waterpartijen van Urban Thor Park ligt het zomerterras Thor Terrazza. De hippe zomerbar hoort bij het Genkse restaurant Partaasch. Het foodaanbod stelt dan ook niet teleur: je eet er tapas, gegrild vlees, vis en schaaldieren met verschillende side dishes. Een drankje hoort er uiteraard ook bij.

Waar? André Dumontlaan 67, Genk

Meer info? www.thorterrazza.be

Jardin du Commandeur in Sint-Truiden en Borgloon


De mensen van Versuz openden aan het begin van de zomer twee bistrobars op historische plekken in Haspengouw. De ene Jardin is te vinden aan het Kasteel van Ordingen, de andere aan het Kasteel van Rijkel. Ondanks de grote populariteit en verschillende events die er in de bars georganiseerd worden, kan je er dankzij de ruime capaciteit gewoon zonder reservatie terecht, aldus de website van de Commandeur. Je vult er zowel je blaas als je maag.

Waar? Ordingen-Dorp 50, Sint-Truiden/ Dionysius van Leeuwenstraat 23, Rijkel

Meer info? www.jardinducommandeur.be

Café Cartouche in Diepenbeek


Mag het allemaal wat minder fancy en meer authentiek voor jou, dan is Café Cartouche waarschijnlijk je ding. De zitjes zijn er gemaakt van bierbakken: veel authentieker wordt het niet, toch? Het is er vooral erg gezellig onder de bomen met een drankje en een snackje. Café Cartouche is de ideale tussenstop tijdens een fietstocht en voor een zondagnamiddag met het gezin, want dan wordt er entertainment voorzien. Voor de grote honger reserveer je een plekje in het restaurant Mosselen met Ballen.

Waar? Helstraat 22, Diepenbeek

Meer info? www.cafecartouche.be

Meer zomerbars: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '