Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Wasbar

Tijdens de openingsweken zullen er enkele gratis bagel burgers worden weggegeven!

HOTSPOT: Wasbar opent vandaag een nieuwe vestiging in het hartje van Mechelen

De Dijlestad is sinds vandaag weer een hotspot rijker. Wasbar opent namelijk een achtste vestiging in het hartje van Mechelen. Wie wil kan er vanaf nu dus ontbijten met lekkere pancakes en wie niet zo vroeg uit zijn of haar bed geraakt, kan er een overheerlijke bagel burger bestellen. Mmmm!


In de meeste grote steden in ons land, zoals Antwerpen en Gent, kon je al een Wasbar terugvinden, maar Mechelaars bleven tot nu toe – letterlijk – op hun honger zetten. Al komt daar nu gelukkig verandering in, want sinds vandaag kan je het restaurant terugvinden in het centrum van Mechelen.

Het is ondertussen al de achtste vestiging in ons land waar je iets lekkers kan eten terwijl je al dan niet een wasje draait. In de vestiging heb je namelijk een wasgedeelte waar 5 was- en droogmachines staan. In het eetgedeelte is er dan weer plaats voor zo’n 49 personen. Bij goed weer kan je vooraan ook steeds een plaatsje innemen op het terras.

wasbar mechelen

Heb jij er nog nooit iets gegeten en twijfel je over wat je moet bestellen. No worries, want wij stellen je graag enkele van onze favoriete opties voor. Zoetekauwen kiezen als ontbijt best voor de pancakes met aardbeien en bosbessen. Wie liever iets hartiger eet, kiest voor de bagel burgers. Deze laatste worden trouwens geserveerd met aardappelwafeltjes én truffelmayonaise. Yum!

Tip: ben jij tijdens de openingsweken in de buurt van de nieuwe vestiging? Ga dan zeker eens een kijkje nemen, want er zullen enkele gratis bagel burgers worden weggegeven!

Praktisch

Je kan Wasbar Mechelen terugvinden ter hoogte van IJzerenleen 13.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '