Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Rice 'n Roll / Hannelore Veelaert

Lucy Chang komt met een gloednieuw concept in Antwerpen en Knokke.

HOTSPOT: Rice ’n Roll serveert én delivert de lekkerste summer rolls van Antwerpen

Robine van Tilburg

Op het Antwerpse Zuid opende het kleine zusje van Lucy Chang recentelijk haar deuren. Bij Rice ’n Roll smul je van de allerlekkertste summer rolls aan democratische prijzen.


Rice ’n Roll is het gloednieuwe concept van Lucy Chang, het alom bekende Aziatische restaurant met maar liefst zes vestigingen in ons land. Naast de Lucy Chang-vestiging op de Antwerpse Marnixplaats kan je nu genieten van heerlijke, lichte summer rolls. Op de zeedijk in Knokke werd meteen een tweede vestiging geopend. Ideaal voor deze zomer!

Voor € 5 krijg je bij Rice ’n Roll al een goed gevulde summer roll. Voor € 10 krijg je er zelfs twee mét een side dish erbovenop! Van een topdeal gesproken. De Cheesy Bacon, Flying Duck of Red Vegan… Wij willen ze allemaal proeven. Bovendien is Rice ’n Roll helemaal mee met z’n tijd. Veggie, vegan, glutenvrij… U vraagt, zij rollen!

Rice ’n Ride


Dankzij hun samenwerking met Deliveroo, worden de summer rolls van Rice ’n Roll ook zonder problemen bij je thuis geleverd. Geen zin om je te verplaatsen naar het prachtige pand op het Antwerpse Zuid? Dan eet je ze lekker in je luie zetel. Bestellen kan hier voor Antwerpen en hier voor Knokke!

 

Rice ’n Roll – praktisch

Scheldestraat 98, Antwerpen

Zeedijk-Albertstrand 563, Knokke

Website

 

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '