Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Met lege handen naar buiten gaan is geen optie.

HOTSPOT: pakjespop-up A Better Blend komt opnieuw naar Antwerpen

Je houdt van kerstshoppen, maar niet zozeer van de drukte in de shoppingstraten en winkel in, winkel uit lopen? Wel, de mensen achter pop-up A Better Blend hebben daar iets op gevonden. Zij bieden je een overdosis aan erg leuke kerstcadeautjes in één shop.


 

Nu al zenuwen voor de zoektocht naar het perfecte kerstcadeau? No worries, want vanaf morgen kan je alweer naar hartenlust de leukste cadeautjes shoppen bij A Better Blend. Sophie Peelman en Anouk Taeymans selecteerden ook dit jaar weer 40 straffe merken waartussen cadeautjesjagers de mooiste items kunnen kiezen. Denk maar aan de juwelen van Sternum, de leuke lightboxes van Quubo, een lekkere fles Vylmer of verzorgingsproducten van Self. In het voormalige pand van Habitat aan de Antwerpse Groenplaats scoor je in deze tijdelijke conceptstore de perfecte geschenkjes voor hem én haar. Met lege handen naar buiten gaan is geen optie.

A Better Blend

Praktisch


A Better Blend, Beddenstraat 2, Antwerpen (eerste verdieping Grand Bazar, in het vroegere pand van Habitat). Geopend van 2 november tot en met 31 december, van maandag tot zaterdag, 10u-18u30. Ook op koopzondagen en elke zondag van december kan je er de leukste kerstcadeautjes shoppen.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '