Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kojirou Sasaki via Unsplash

Op Meet 'n Treat kunnen jullie samen suppen, hondenkoekjes bakken en zelfs aan hondenyoga doen.

WEEKENDTIP: je kan dit weekend naar een gratis hondenfestival aan het kasteel van Humbeek

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Wie dit weekend niet naar Couleur Café gaat, kan nog ticketjes kopen voor een ander festival. Zondag kan je namelijk samen met je viervoeter naar Meet ’n Treat afzakken, een gigantisch én gratis hondenfestival op een fantastisch mooie locatie: het kasteel van Humbeek.

Pawty, want je kan dit weekend samen met je vierpotige vriend naar een gezellig hondenfestival in Grimbergen. Meet ’n Treat wordt georganiseerd door het Belgische hondenvoermerk Edgard & Cooper, en is de perfecte gelegenheid om nóg meer te bonden met je hond en hem, op een idyllische locatie, ook de kans te geven om met soortgenootjes te spelen.

Van hondenyoga tot koekjes bakken

Wat er zoal op het programma staat? Een sessie suppen onder begeleiding van ervaren instructeurs, een groot doolhoof voor je speurneus, een wedstrijdje dogfrisbee, bakworkshops om zelf hondenkoekjes te bakken, een workshop om zelf een gepersonaliseerde halsband te maken en in de zenzone kunnen jullie zelfs samen aan hondenyoga en -massage doen. Daarnaast kan je hond ook rennen op de losloopweide, staan er enkele optredens op de planning én zullen er op de het domein verschillende foodtrucks staan met heerlijke hapjes en drankjes.

Willen jullie er graag bijzijn? Meet ’n Treat gaat door op zondag 26 juni. De toegang is gratis, maar je moet wel op voorhand registreren. Dat doe je op de website van het evenement.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '