Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© BBP

Mét een schitterend uitzicht op het water.

HOTSPOT: er opent dit weekend een gigantische biertuin in Brussel

Allen naar Brussel, want daar opent dit weekend een übergezellige hotspot! Brussels Beer Project huldigt er BBP Port Sud in, een nieuwe brouwerij mét bruisende biertuin waar je kan genieten van – uiteraard – lekkere biertjes, hapjes en een zwoel sfeertje.

Aan het kanaal Brussel-Charleroi kan je ter hoogte van de Kuregembrug in Anderlecht vanaf dit weekend versgebrouwen bier drinken bij een gloednieuw en Instagramwaardig adres. Brouwerij Brussels Beer Project vestigde zich er eerder dit jaar al in een kleurrijk pand en opent er nu ook BBP Port Sud, een cosy biertuin van maar liefst 1000 (!) vierkante meter groot.

Groene oase van rust

Van hun Grosse Bertha over Baby Lone tot Jungle Joy; tijdens de zomerweekenden serveren ze er in de zuidgericht groene oase verschillende ambachtelijke bieren. Daarnaast kan je er ook van streetfood, een fantastisch uitzicht op het water en een heerlijk Brussels sfeertje genieten. Kortom: de ideale plek om na een drukke werkweek op adem te komen.

De spetterende opening van het bierwalhalla staat gepland voor dit weekend. Wie er graag zelf bij wil zijn, moet daarvoor tickets (lees een dagticket, inclusief twee bieren, kost 7 euro) kopen op de website. Daarna zal BBP Port Sud elke vrijdag, zaterdag en zondag van de zomer open zijn.

Meer hotspots:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '