Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Geen luide kettingzagen of enge clowns die plots voor je neus opduiken, maar wel een toffe tocht door het donker.

Deze originele halloweentocht maak je samen met je hond

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het is bijna Halloween en de komende dagen kan je lekker griezelen tijdens spannende halloweentochten. Je trouwe viervoeter moet je helaas meestal thuislaten. Gelukkig organiseert Tudor & Friends eentje speciaal voor je hond en jou!

De griezeligste dag van het jaar staat weer voor de deur: Halloween! Dat gaat meestal gepaard met een filmavondje waarop je een doodenge horrorfilm of thriller opzet, een verkleedfeestje waarop je je beste moves als zombie/heks/vampier laat zien of een halloweentocht door velden en bossen waar griezels je de stuipen op het lijf jagen. Dat laatste kan natuurlijk heel verwarrend zijn voor je hond, want iemand die plots uit de struiken springt en op z’n baasje komt afgelopen, is voor hem het signaal dat hij je moet beschermen. Daarom laat je je hond dan ook best thuis tijdens die wandelingen.

Boswandeling

Voor wie het spijtig vindt dat Guido, Woef of Pekkie thuis moet blijven en alle fun missen, is er goed nieuws. Tudor & Friends organiseert namelijk een halloweentocht speciaal voor je hond en jou! Het event start met een heerlijke snack of een lekker drankje. Daarna is het tijd voor een begeleide boswandeling in halloweensfeer. Aangezien de beestjes hier centraal staan, moet je je niet verwachten aan luide kettingzagen of enge clowns die plots voor je neus opduiken, maar wel aan een toffe tocht door het donker.

halloweentocht hond
© Pexels

De halloweentocht voor honden vindt plaats op maandag 31 oktober vanaf 18u. The place to be is Sijsele, aan de kazernes. Je rijdt het domein op via de Zwinstraat 79 en vindt er een ruime parking De wandeling start om 19u. Tom & Co die voor dit event samenwerkt met Tudor & Friends voorziet een goodiebag vol met leuke spulletjes voor je fluffy vriend. Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven. Verkleden mag, maar is niet verplicht.

Zo maak je er nog een toffe Halloween van:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '