Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wedden dat je (zo goed als) alles in huis hebt?

TikTokTest: deze clownlook kan je gemakkelijk met je eigen make-up kopiëren

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Binnen een week is het Halloween! Heb jij een verkleedfeestje gepland? Of wil je graag gaan trick or treaten of heb je gewoon zin om er griezelig uit te zien tijdens eender welke activiteit, maar heb je nog geen kostuum in gedachten? Flair to the rescue! Deze clownlook kan iedereen gemakkelijk met z’n eigen make-up kopiëren.

Wat belooft TikTok?

Onderstaande TikTokker beschrijft haar clownlook als ‘easy as f*ck Halloween makeup’ en voor beginners. Je hebt quasi alle producten al in huis en na je basismake-up zijn er maar vier concrete stappen. Eyeliner, lippenstift, contour en blush. En tadaah! Je hebt een halloweenlook.

Wat vonden wij?

Halloweenmake-up dat iedereen kan? Daar zeggen wij geen nee tegen! Het beste aan deze clownlook is dat make-uplovers quasi alles al in huis hebben om aan de slag te gaan.

Voor de volledige look heb je volgende zaken nodig:

  • Optioneel: foundation en setting powder.
  • Voor de ogen: zwarte liquid eyeliner, zwart oogpotlood en mascara. Wie wil kan ook eerst een donkere of neutrale ooglook creëren met oogschaduw.
  • Voor de lippen: lipliner, donkerrode lippenstift en eventueel zwarte oogschaduw of lippenstift.
  • Voor de neus: donkere contour en highlighter.
  • Voor de wangen: roze blush.

Enkele tips die ik kan meegeven:

  • Ook al is het een gemakkelijke look, toch raad ik aan om ‘m eerst eens te proberen voor je ‘m voor Halloween creëert. Zo gaat het de tweede keer al veel vlotter.
  • Durf creatief te zijn! Er staan heel veel verschillende clowns op TikTok en zelf heb je ongetwijfeld ook je voorkeuren, dus durf te spelen met kleuren en vormen.
  • Bij de eyeliner en lippen moet je een vaste hand en wat geduld hebben, maar eigenlijk gaat het best vlot. Hou voor de zekerheid een doekje met ontschminker bij de hand, want soms is het een beetje een boeltje.
  • Werk bij fouten je basismake-up zoals foundation weer bij.
  • Wees niet bang om wat messy te gaan. Niet iedereen heeft dezelfde skills en voor Halloween mag het er wel wat droeviger/enger uitzien.
@flairbelgie

HET IS BIJNA HALLOWEEN! 👻 Heb jij een verkleedfeestje gepland, ga je trick or treaten of wil je er gewoon griezelig uitzien? Wat dacht je dan van deze clownlook! Halloweenproof, easy peasy én super fancy. What more do you need? Op Flair.be deelt Ysaline ook nog een aantal handige tips zodat jouw clownlook even mooi is. 🤡 #halloween #halloweenmakeup #clownmakeup

♬ Circus – FatSound

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '