Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Overval met je vrienden La Fábrica de la Moneda y Timbre!

MUST VISIT: deze escape room staat volledig in het teken van ‘La casa de papel’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Nu we het derde seizoen van ‘La casa de papel’ weer aan een recordtempo gebingewatcht hebben, moeten we op zoek naar een andere bezigheid om onze vakantiedagen op te vullen. En wat is er leuker dan een hete zomerdag in een met airco verkoelde escape room door te brengen? Ontsnappen uit een escape room die volledig in het teken van ‘La casa de papel’ staat, tiens!


Wil je net zoals Rio, Tokio en Nairobi laten zien wat voor een badass je bent? Zak deze zomer dan eens af naar Utrecht om er net zoals je favoriete ‘La casa de papel’-bendeleden een bankoverval te plegen. Het doel? Weten te ontsnappen met de buit zonder dat de politie je kan aanhouden.

La Fábrica de la Moneda y Timbre


En er is meer, want de escape room heeft een leuk extraatje: elk bendelid moet er een VR-bril opzetten! Met behulp van verschillende hints moet je de raadsels weten op te lossen om zo de kluis te openen.

Met de VR-bril lijkt het wel alsof je écht in het Muntgebouw (voor de kenners: La Fábrica de la Moneda y Timbre) uit de serie staat. Je wordt er begeleid door je favoriete personages en moet er binnen de twee uur de kluis weten te kraken. Spannend!

De prijzen starten vanaf €20 per persoon en je kan de escape room voor maar liefst 48 groepsleden boeken. Reserveren doe je hier.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '