Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De organisatoren zorgen dit jaar voor livemuziek op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Culinaire pop-up Serre opent opnieuw de deuren

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Pop-uprestaurant Serre opende vorig jaar voor het eerst de deuren in de tuinen van Kasteel van Ooidonk. Nu komt er officieel een tweede editie van de culinaire ervaring!

Kon jij vorig jaar niet gaan lunchen of dineren bij de culinaire pop-up Serre of wil je de ervaring gewoon nog eens meemaken? Dat kan! Het concept strijkt van 6 mei tot en met 12 juni opnieuw neer in de tuinen van Kasteel van Ooidonk. Na 12 juni zal Serre zich opnieuw op een nog onbekende locatie vestigen.

Vorig jaar stonden er tien serres op het domein. Dat aantal wordt nu opgetrokken naar twaalf! In elke serre kunnen er zes personen terecht, maar de serres kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden zodat je er met meerdere personen kan gaan eten. Daarnaast is er een terras waar zo’n 120 personen kunnen zitten. Wie met z’n bedrijf er wil gaan eten, kan er ook een teambuilding, personeelsfeest of klantenevent organiseren.

Livemuziek

Opnieuw creëren de chefs van Garçon Catering, Daniel Deruyter en Lucas Lefebure, het lekkerste menu. De organisatoren van Serre zorgen voor livemuziek op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Voor een lunchmenu betaal je 60 euro per persoon. Voor een diner 80 euro per persoon. Deze prijzen zijn exclusief drank. Een tafeltje boeken kan via de website van de pop-up Serre.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '