Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dinner On The Lake

Reserveren kan vanaf nu!

Dinner On The Lake strijkt dit jaar op deze vier (!) adembenemende locaties neer

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Dinner On The Lake is dit jaar al aan zijn zevende (!) editie toe, en dat zullen we geweten hebben! Het dobberende terras strijkt dit jaar op niet één, niet twee, niet drie, maar vier locaties neer.

Het zonnetje straalt, de vogeltjes fluiten en de dagen worden langer: jawel hoor, de lente is in aantocht! En wie lente zegt, zegt weer terrasjes doen. Dat kan dankzij Dinner On the Lake ook dit jaar weer óp het water, want het pop-upconcept dobbert naar maar liefst vier adembenemende locaties om je er van een culinair hoogstaande avond te doen genieten.

Van Oostende tot Bornem

Vorig jaar was het nog in Averbode, Brugge en Willebroek te doen, dit jaar meren de twee floating tables eerst aan in de moderne jachthaven in Kinrooi en het feeërieke Domein Breeven in Bornem voor ze verder varen naar het Maria-Hendrikapark in Oostende en het majestueuze kasteeldomein Nieuwermolen in Dilbeek. Het is trouwens de allereerste keer dat het concept in een badstad neerstrijkt, reden te meer om snel te reserveren dus! 😉

Nieuw dit jaar: naast gastronomisch genieten, kan je er op de magische locaties ook van enkele evenementjes genieten, want Dinner On The Lake zet een aantal exclusieve events (denk: van een cocktailworkshop tot winetasting) op het programma.Deze zomer wordt er eentje om nooit te vergeten‘, belooft Jeremy Buyle, founder van Dinner On The Lake, dan ook.

Goed om nog te weten: voor een all-indiner betaal je € 159 per persoon. Meer info vind je op de website. Daar kan je ook meteen reserveren.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '