Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dinner On The Lake

Reserveren kan vanaf nu!

Dinner On The Lake strijkt dit jaar op drie (!) adembenemende locaties neer

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Dinner On The Lake is dit jaar al aan zijn zesde (!) editie toe en dat zullen we geweten hebben! Het dobberende terras strijkt dit jaar op niet één, niet twee, maar drie locaties neer.


Vorig jaar moesten de organisatoren van Dinner On The Lake hun restaurantconcept noodgedwongen in een nieuw en coronaproof jasje steken. Enter: The Floating Table, een drijvende pop-uptafel waaraan je met 21 andere gasten kan genieten van een gastronomische barbecue-ervaring. En het is diezelfde tafel die je ook dit jaar meeneemt op een intieme culinaire reis. Ze zal België doorkruisen en op drie verschillende feeërieke locaties op het water dobberen.

Averbode, Brugge en Willebroek


Eén tafel blijft op dezelfde locatie drijven: op het magnifieke domein De Vijvers in Averbode, dat ook wel bekendstaat als het Canada van Vlaams-Brabant. Je dineert er in een echt wandelparadijs en kan er meteen een weekendje weg aan je lunch of diner koppelen, want je kan er bij Glamping Colette ook luxueus kamperen aan het water. De andere drijvende tafel, The Floating Table On Tour, trekt eerst richting een nog geheime locatie in Brugge. Het is de eerste keer dat het concept neerstrijkt in West-Vlaanderen. Veel willen de organisatoren nog niet kwijt over de locatie, maar ze beloven wel dat het er adembenemend mooi zal zijn. Daarna reist ze richting de derde en laatste provincie waar je met de voetjes onder (de drijvende) tafel kan schuiven: Antwerpen. Daar zal de tafel op de waterplas van het domein Hazewinkel in Willebroek, dat op een boogscheut van de locatie van vorig jaar ligt, aanmeren.

In Averbode kan je vanaf zaterdag 1 mei tot en met 3 oktober kamperen en dineren. In Brugge kan je vanaf 30 april tot en met 28 juni een plekje reserveren aan The Floating Table On Tour en in Willebroek van 30 juni tot en met 3 oktober. Goed om te weten: voor een lunch betaal je € 99 per persoon, voor een diner € 155 per persoon en voor een overnachting € 195 voor een tent van 2 personen. Meer info en tickets vind je op de website.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '