Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 51 Degrees North

Supporter in stijl met je viervoeter aan je zijde.

HEBBEN: dit voetbaltruitje van de Rode Duivels voor je hond

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het WK voetbal gaat morgen van start en wij Belgen staan als één man of vrouw achter onze Rode Duivels. 51 Degrees North zorgt er zelfs voor dat je hond mee kan supporteren en ontwierp een cool voetbaltruitje voor je viervoeter.


Het zal je hond worst wezen of de Rode Duivels hun WK-matchen winnen of verliezen. Het liefst van al zouden ze gewoon zelf achter die bal aanrennen. Maar omdat onze nationale ploeg scherp staat en de kansen dat we ver geraken in dit wereldkampioenschap groter zijn dan ooit, staat iedereen collectief achter onze voetbalhelden. En met iedereen, bedoelen we ook écht iedereen. Ook die fluffy haarbal op je schoot!

Dankzij het Antwerpse merk 51 Degrees North kan je je huisdier dé perfecte outfit aanmeten voor de match. Ze verkopen toffe accessoires voor honden en katten, en speciaal voor het WK ontwierpen ze minivoetbaltruitjes. Zo kan je trouwe viervoeter in stijl supporteren aan je zijde. Op de achterkant van het truitje staat het nummer 12, dat de fans symboliseert, en er staat BELGIUM op. Het is verkrijgbaar in de maten 20 tot en met 48.

Bandana’s


Er is maar één klein risico: we vrezen dat sommige mensen meer aandacht zullen hebben voor je schattige hond, dan voor wat er zich afspeelt daar op de voetbalvelden in Rusland. Sorry, not sorry! Wil je graag je hond omtoveren tot een heel harige en blaffende Dries Mertens of Lukaku? Ga dan je voetbaltruitje halen in een van de winkels waar ze 51 Degrees North verkopen. Die lijst van verkooppunten kan je hier terugvinden. De prijs van de truitjes varieert van 10,95 tot 19,95 euro.

Krijg je die hond van jou nooit of nimmer in zo’n truitje? Geen zorgen, ze verkopen ook WK-bandana’s die je rond hun hals of aan hun leiband kan knopen. Die zijn verkrijgbaar in S, M of L dus perfect voor alle formaten van een Chihuahua tot een Sint-Bernard.

Ben je stiekem fan van een andere nationale ploeg, dan kan je de schuld nu afschuiven op je hond. Er zijn namelijk ook honden-voetbaltruitjes te koop van Spanje, Engeland, Frankrijk, Duitsland, IJsland, Polen, Portugal, Denemarken, Zwitserland of Rusland. Op je hond met zijn lieve puppy oogjes kan niemand kwaad zijn toch?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '