Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De Brusselse Nieuwstraat maakt plaats voor Winterfell en King's Landing.

HEBBEN: verover zelf de IJzeren Troon in het ‘Game of Thrones’-Monopolyspel

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het allerlaatste – snif – seizoen van onze favoriete serie ‘Game of Thrones’ is bijna gedaan. Daarna kan je zélf de ijzeren troon proberen te bemachtigen in het speciale ‘GoT’-Monopolyspel.


Monopoly kwam speciaal voor de populaire serie ‘Game of Thrones’ met een unieke variant van het bekende bordspel op de markt. In ‘GoT’-Monopoly speel je niet in pakweg de Brusselse Nieuwstraat van ons Belgenlandje, maar in Winterfell en King’s Landing.

Metamorfose


De bedoeling van het spel om zoveel mogelijk eigendom en rijkdom te verkrijgen zijn ongewijzigd gebleven, maar de setting kreeg een heel andere look. Zo zijn de normale pionnetjes zoals de hond, het strijkijzer en de hoed vervangen door onder andere een drakenei, een wolf en een ijzeren troon. Ook het geld en de kaarten kregen een ‘GoT’-metamorfose, en de huizen en hotels werden vervangen door Custom Villages en Keeps.

Troosten


Het allerlaatste seizoen loopt helaas op zijn einde, maar dit spel kan de echte diehardfans misschien toch een beetje troosten. ‘Game of Thrones’ Monopoly is hier te koop voor slechts € 27,95. Have fun!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '