Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Deliveroo

Je kan kiezen uit meer dan 20 restaurants

YES: Leuvense studenten kunnen vanaf morgen bestellen bij Deliveroo

Inwoners van Leuven hebben geluk, want na Brussel en Antwerpen komt de leveringdienst Deliveroo ook naar de studentenstad. Zo hoef je niet meer op een tafeltje in je favoriete restaurant te wachten, maar kan je gewoon vanuit je luie zetel je lievelingsgerecht naar binnen werken.

Moet jij een hele avond achter je boeken zitten en heb je geen zin in alweer een diepvriespizza? Deliveroo to the rescue, want vanaf morgen kan je met enkele muisklikken een verse maaltijd van je favoriete restaurant bestellen.
 

Keuze uit meer dan 20 restaurants

Bestellen is heel eenvoudig. Je vult gewoon je adres in en kiest vervolgens waar je zin in hebt. Een lekkere pasta van Bavet, een croque monsieur van bij Croque ’n Roll of misschien wel een hamburger van bij Ellis Gourmet Burger? Het kan allemaal! Ook het betalingsproces wordt online behandeld, zo hoef je zelfs geen geld te gaan afhalen. Za-lig.
 

Deliveroo levert niet alleen in Leuven zelf, maar ook in Heverlee, Wilsele, Terbank en Gasthuisberg kan je gebruikmaken van de online leveringsdienst. Bestellen kan elke dag en dit van 11u30-14u30 en van 17u30-22u30. Smakelijk!

 

Lees ook:

Deliveroo levert nu ook maaltijden van jouw favoriete restaurants in Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '