Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href="https://www.instagram.com/p/BKsrHrUAyPc/?taken-by=ellisgourmetburger" target="_blank">@ellisgourmetburger</a>

En er zijn morgen GRATIS BURGERS!

HOTSPOT: Ellis Gourmet Burger opent deuren in Hasselt

Hasselt, de hoofdstad van de smaak, is alweer een hotspot rijker. De bekende hamburgerketen Ellis Gourmet Burger opent er donderdag namelijk een vestiging op de hoek van de Botermarkt en de Zuivelmarkt.

De place to be voor overheerlijke burgers: Ellis Gourmet Burger. De keten opende vijf jaar geleden haar eerste vestiging in Brussel, en nu donderdag komt er een elfde restaurant in België bij. Meer bepaald in Hasselt, op de hoek van de Boter- en de Zuivelmarkt. De Hasseltse Lady Chef Anne-Sophie Breysem mocht speciaal voor die opening een unieke burger creëren: de 'Hasselt Heiden Burger', een heerlijke combinatie van varkensvlees, jenever en speculaas. Yum!

 

Maar het wordt nog mooier! Burgerlovers zakken nu woensdag 21 december maar beter af naar de Limburgse hoofdstad, want dan organiseert de keten van 11u30 tot 21u een 'Free Burger Day'. En ja, dat betekent écht dat elke bezoeker een gratis burger krijgt. Wij zijn al weg!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '