Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @cocodonutsbrussels

Wij weten al waar we dit weekend naartoe gaan!

YAAAY: COCO Donuts opent tweede winkel

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Goed nieuws voor alle zoetebekken onder ons, want COCO Donuts heeft nu ook een tweede winkel vol lekkers! DONUT worry, be happy en ga de gezellige zaak bezoeken in Sint-Gillis.


COCO Donuts is al geruime tijd the place to be in onze hoofdstad voor alle liefhebbers van donuts. De oprichters Chloé Sengier en Candice Tielemans wisten hun pop-upshop uit te bouwen tot een vaste waarde, met succes want ze openden vandaag hun tweede winkel.

Tikkeltje anders


COCO Donuts 2 bevindt zich ook in Brussel. De hotspot deed zijn deuren open in de Chaussée de Charleroi 168 in Sint-Gillis. Net als in de andere winkel staat het ronde gebakje met het gat in het midden helemaal centraal. Deze vestiging heeft ook een supergezellig interieur met veel kleurrijke accenten, hippe planten en catchy quotes aan de muur.

Je kan hier niet enkel de typische donuts vinden zoals bij je plaatselijke bakker. Ze hebben naast chocolade en vanille namelijk tal van andere smaken die net een tikkeltje anders zijn, denk maar aan maple syrup & bacon, rose, salted caramel of violette, cuberdon & lavender. Klinkt lekker? Wel, we kunnen jullie verklappen dat ze in je mond nog veel beter ‘klinken’ dan op papier.

Hun pateékes kosten 3,50 euro per stuk en daarvoor krijg je een donut die een pak groter is dan de gemiddelde vuist. De winkels zijn allebei elke dag open van 10.30 uur ’s morgens tot 18 uur ’s avonds. Nog geen plannen dit weekend? Doe eens loco en ga naar de COCO. Smakelijk!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '